Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Λίγος ο ΣΥΡΙΖΑ καταφέρνει να χάσει (αξιοπιστία, εντυπώσεις, επιρροή, ψήφους) από μια διαλυμένη και ανίκανη κυβέρνηση.

Δυο μέρες πριν η κυβέρνηση ήταν στριμωγμένη.
Ήταν σχεδόν σε αδιέξοδο.
Λίγο νωρίτερα είχε ραζιλευτεί από τη Μέρκελ σε λάιβ μετάδοση (πραγματικά ανήκουστο), οι δανειστές κονιορτοποιούσαν και τα τελευταία ψήγματα αξιοπρέπειας και χρειαζόταν όλη την ένταση και την μαεστρία των συστημικών ΜΜΕ για να μην καταρρεύσει εις τα εξ ων συνετέθη.

Ήταν υπό κατάρρευση.

Αρκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανιστεί (επικοινωνιακά) από το προσκήνιο και η δουλειά του θα γινόταν από την σκληρή πραγματικότητα...
Δεν συζητάμε δηλαδή για κινήσεις και στρατηγικές και τρίχες κατσαρές, θα αρκούσε ο ΣΥΡΙΖΑ να εξαφανιστεί απο το προσκήνιο και η κυβέρνηση θα διαλυόταν.

Φυσικά δεν θα έπεφτε αλλά θα κρατιόταν στην εντατική και μόνο επειδή τα ΜΜΕ θα έκαναν το μαύρο άσπρο, πράμα που ο κόσμος και να μην καταλαβαίνει οπωσδήποτε διαισθάνεται.

Πάνω εκεί ρίχνει την πεπονόφλουδα της ΕΡΤ (φανταζόμαστε με μικρές ελπίδες επιτυχίας) και γίνεται το ανήκουστο.





Ο ΣΥΡΙΖΑ εισβάλει στην επικαιρότητα κρατώντας σαν σημαία την ΕΡΤ παραμερίζει όλα τα άλλα και φέρνει το παιγνίδι στο μόνο γήπεδο που η κυβέρνηση έχει δίκιο και πραγματικά επιχειρήματα που στέκουν με τον κοινό νού.

Επιπλέον ακόμα και σε αυτό το θέμα της ΕΡΤ κάνει λάθη, αυτορεζιλεύεται και πλέον η Ραχήλ Μακρή δείχνει να είναι μιά σοβαρή παρουσία , με άποψη, λόγο και στρατηγική για τα πράματα.

Αυτό δύσκολα θα μπορούσε να το πετύχει κάποιος άλλος πλήν ΣΥΡΙΖΑ.

Άρα,

Εάν ο Τσίπρας συνεχίσει έτσι, με αυτήν την ομάδα, με τους ίδιους ανθρώπους , σε δυό χρόνια απο τώρα
(και πολύ λέμε διότι ο πολιτικός χρόνος είναι πλέον μικρός και αυτά που παλιά γίνονταν σε 2 χρόνια τώρα γίνονται σε 5 μήνες) δεν θα βρίσκει ούτε την ψήφο του.




http://jimmy278.blogspot.gr/2013/11/blog-post_7581.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια: