Τρίτη, 8 Οκτωβρίου 2013

Stop Καραμανλή στις απολύσεις


Φρένο στις απολύσεις στις οποίες θέλει να προχωρήσει η κυβέρνηση με επίκεντρο τους περίπου 35.000 συμβασιούχους που μονιμοποιήθηκαν με το περίφημο ΠΔ Παυλόπουλου, βάζει ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, το μήνυμα αυτό έχει σταλεί προς τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης από στελέχη της λεγόμενης «καραμανλικής» πτέρυγας την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιχειρεί να προσεγγίσει με κάθε τρόπο το τελευταίο διάστημα...Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός μέσω των ανθρώπων που συνομιλεί, επιθυμώντας να εκφράσει το ανθρώπινο  ή λαϊκό πρόσωπο της ΝΔ, μεταφέρει την αντίθεσή του στις απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων στο βωμό της τρόικας.
Μόλις 53 οι «διαθέσιμοι» του Κυριάκου
Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συνδέεται το όνομά του τόσο με τη διαθεσιμότητα όσο, κυρίως, με τις απολύσεις «πετώντας» το «μπαλάκι» στους άλλους συναδέλφους τους και στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Ο υπουργός έχει συντονιστικό ρόλο στη διαθεσιμότητα και κανένα ρόλο στις απολύσεις», συνηθίζουν να λένε συνομιλητές του κ. Μητσοτάκη. Υπενθυμίζουν, δε, με νόημα ότι ο ίδιος ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης έχει εντάξει σε καθεστώς διαθεσιμότητας μόλις 53 υπαλλήλους-οδηγούς- του υπουργείου του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: