Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Όχι στις δάδες της Χρυσής Αυγής, όχι όμως και στον αμοραλισμό του ΣΥΡΙΖΑ

Μεγάλη μαγκιά – κυριολεκτικά μαγκιά – αυτή του Αντώνη Σαμαρά να «ξηλώσει το πουλόβερ» της Χρυσής Αυγής.

Ειλικρινά δεν το περίμενα, όπως φαντάζομαι και η πλειονότητα των Ελλήνων. Αφήστε τον Μιχαλολιάκο που τον έπιασε με «τα σώβρακα».
Δυστυχώς, όμως, αυτή η περιπέτεια δεν τελείωσε με την αποφασιστικότητα του πρωθυπουργού. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. 
Αυτό το μισό εκατομμύριο Έλληνες που ψήφισε ή θα ψήφιζε ξανά το στρατό των Ες Ες, δεν εξαφανίσθηκε δια μαγείας...

Το πολιτικό σύστημα με το θέριεμα της Χρυσής Αυγής έδειξε και απέδειξε τις τρομακτικές αδυναμίες του. Και αναρωτιέμαι, πόσοι Ρουπακιάδες κυκλοφορούν ακόμη ανάμεσά μας.
Εντάξει, δεν είναι δυνατόν μισό εκατομμύριο Έλληνες να είναι εν δυνάμει δολοφόνοι, όμως δεν υπάρχουν πιστεύετε κι άλλα «σταγονίδια» σαν τον Ρουπακιά; Ποιός το εγγυάται αυτό;
Στις επόμενες εκλογές λοιπόν, όποτε κι αν γίνουν, ας μην ανάψουμε με την ψήφο μας κιάλλες δάδες της Χρυσής Αυγής. Ας μην οπλίσουμε κι άλλους μαχαιροβγάλτες. Παράλληλα, όμως, ας μη δώσουμε και δύναμη στις δυνάμεις της ακινησίας, της αδράνειας και της υποκρισίας. 
Τους αμοραλιστές του ΣΥΡΙΖΑ, που κάνουν πάρτυ όταν ένας άνθρωπος χάνει τη δουλειά του, γιατί θεωρούν (βλακωδώς) κάθε άνεργο και μελλοντικό ψηφοφόρο τους.
Ας μην εμπιστευτούμε πολιτικούς που προσβλέπουν στην αναγέννηση (έτσι τη βάπτισαν) της Κεντροαριστεράς -και είναι οι ίδιοι που οδήγησαν από τη Μεταπολίτευση και μετά, τη χώρα στην καταστροφή. 
Με παλιά υλικά δεν χτίζεις καινούργιο σπίτι. Απλώς βλέπουν ότι χάνουν την πελατεία, το μαγαζί δεν πάει καλά, χάνουν τη δουλειά τους ουσιαστικά -και προσπαθούν να σωθούν με τρικ.
Με τι ψυχή, ας πούμε, ο Κουβέλης (ένας πραγματικά έντιμος και καλός άνθρωπος) συνεργάζεται με τον Λοβέρδο; Κρίμα!
Τώρα δεν υπάρχει δικαιολογία για το ποιός είναι ποιός. Ο μάσκες έπεσαν για όλους.
«Τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής μας δεν πρέπει ποτέ να αφήνονται στο έλεος των ασήμαντων», έχει πει ο Γκαίτε. 
Αναλογιστείτε, σας παρακαλώ, πως όχι απλώς τα σημαντικότερα πράγματα της ζωής μας αλλά οι ίδιες μας οι ζωές, είχαν αφεθεί στο έλεος των… βουλευτών Κασιδιάρη, Παππά, Λαγού και Παναγιώταρου!



Δεν υπάρχουν σχόλια: