Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Πουλικάκος σε Πρετεντέρη για Χ.Α.: "Τους καλούσατε το '95, δεν τους ξέρατε; Ο Βορίδης αντικατέστησε τον Μιχαλολιάκο στην ΕΠΕΝ"

Τι δήλωσε ο Δημήτρης Πουλικάκος μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή" (Vids)

"Ο κ. Βορίδης αντικατέστησε τον Μιχαλολιάκο στην ΕΠΕΝ. Με καλέσατε σε μια φάρσα, σε βάρος του λαού... ", δήλωσε ο Δημήτρης Πουλικάκος μιλώντας στην εκπομπή "Ανατροπή".
"Είδαμε το φως μας ξαφνικά. Άναυδος έμεινα, έκπληκτος. Πλάκα κάνω", είπε ο ίδιος. "Εσείς ο ίδιος τους καλούσατε το '95-'96"...

Απαντώντας στον γνωστό καλλιτέχνη, ο Γ. Πρετεντέρης ανέφερε "δεν τους ξέραμε τότε" για να λάβει την απάντηση , "τέτοια αθωότητα στις μέρες μας!".
Ο Μάκης Βορίδης που βρισκόταν στο πάνελ προσπάθησε να απαντήσει, λέγοντας "θέλετε να κουβεντιάσουμε για το ’80? Να κουβεντιάσουμε. Αλλά, νομίζω ότι πρέπει να μας απασχολήσει το σήμερα".

"Με καλέσατε σε μια κακιά φάρσα", είπε εκ νέου... ο Δ. Πουλικάκος, αφήνοντας σαφείς αιχμές σχετικά με το κατά πόσο γνώριζαν άνθρωποι των ΜΜΕ τον πραγματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής και ειρωνευόμενος την "έκπληξη" πολλών για τις σημερινές αποκαλύψεις.
Ολόκληρη η εκπομπή της Δευτέρας, 30 Σεπτεμβρίου εδώ.
Η επίμαχη εκπομπή από τον ΑΝΤ1, Μάιος του 1995:
Η εκπομπή "Τέλος Εποχής" του ΑΝΤ1, είχε θέμα τον "φασισμό όχι ως ιστορία, τον φασισμό ως επικαιρότητα" με αφορμή τη συμπλήρωσε 50 χρόνων από τη λήξη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.  
Προσκεκλημένοι ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο Χρήστος Γιανναράς, και ο Έλληνας Εβραίος Σαμ Νεχαμά, ο οποίος επέζησε από τα στρατόπεδα του Άουσβιτς, Μπίρκεναου και του Μπούχενβαλντ. Ανάμεσα στο κοινό βρίσκονταν οι Μιχαλολιάκος, Πλεύρης, Παππάς και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.
Η εκπομπή έμεινε στην ιστορία για τον πρόωρο τερματισμό της, όταν ο τότε υπουργός Εξωτερικών αποχώρησε από το πλατό κάτω από τα γιουχαΐσματα των προσκεκλημένων Χρυσαυγιτών και τις "διαβεβαιώσεις" του Πλεύρη πως "όλος του ο όγκος αξίζει για σαπούνι και τίποτα παραπάνω".
(Πηγή δεύτερου βίντεο: Περιοδικό Unfollow)

Δεν υπάρχουν σχόλια: