Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Καλή Ψυχή

Με ένα διήμερο μνημόσυνο, στις 3 και 4 Σεπτεμβρίου, θα τιμήσει φέτος το ΠΑΣΟΚ την επέτειο της ίδρυσης του. 

Το φετινό μνημόσυνο αναμένεται να είναι το τελευταίο, αφού το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπει στη Βουλή στις επόμενες εκλογές αλλά θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας και στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.
Στο τελευταίο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, θα παρευρεθούν - εκτός του Ευάγγελου Βενιζέλου - ο Κώστας Σημίτης και ο Γιώργος Παπανδρέου που κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι.
Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες να πάρει άδεια από τη φυλακή ο Άκης Τσοχατζόπουλος...

-ώστε να μπορέσει να παρευρεθεί στο τελευταίο μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ-, ενώ η σκέψη να τον επισκεφτούν όλοι μαζί στη φυλακή απορρίφτηκε γιατί φοβούνται πως μπορεί να τους κρατήσουν κι αυτούς.
Η Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ παρακαλεί όσους το επιθυμούν, αντί για στεφάνια, να καταθέσουν τα χρήματα στο ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν τους φτάνουν όσα έχουν φάει τόσα χρόνια.
http://pitsirikos.net/2013/09/καλή-ψυχή/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Έγιναν προσπάθειες να πάρει μια τετράωρη άδεια ο Άκης -ώστε να παραστεί στην εκδήλωση ως ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος και να εκφραστεί το όλον ΠΑΣΟΚ- αλλά τελικά θα μιλήσει ξεβράκωτος από το Skype, ενώ οι σύντροφοί του, θέλοντας να του εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους που δεν έχει αρχίσει ακόμα να τους καρφώνει στον ανακριτή, σκέφτονται να του κάνουν έκπληξη και να πάνε στον Κορυδαλλό να τραγουδήσουν κάτω από το κελί του το «Τον φυλακίσαμε τον ήλιο, καλημέρα, Άκη, καλημέρα».

Ανώνυμος είπε...

Giorgos Kontonis
Σήμερα 3 του Σεπτέμβρη! Η ίδρυση του ΠΑΣΟΚ! Και η κυριαρχία του Ανδρέα Παπανδρεου και των συντρόφων του! Μια "κυριαρχία", που ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΈΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! Ζήσαμε το απόλυτο της δήθεν αλλαγής! Της αλλαγής μόνο για μερικούς! Για όλους εκείνους που γέμισαν τις τσέπες τους με τα δικα μας λεφτα! Άλλωστε "μικρα δωράκια" ήταν κατα τον Ανδρέα Παπανδρέου!!! Απο την διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ "ανδρώθηκε" η ρεμουλα, η απάτη, το φακελάκι, η γραφειοκρατία και γενικα η διάβρωση του δημοσίου τομέα! Η οικογένεια Παπανδρέου έφερε την χωρα σε αυτα τα χάλια, που ειναι σήμερα! Βοήθησαν βέβαια σε αυτο και ο Κώστας Σημιτης, στην οκταετία του οποίου έγιναν - δημιουργηθηκαν πολλα προβλήματα, εις βάρος της πατρίδας μας, με πρώτο και κυριότερο την είσοδο μας στην ευρωζώνη, παρα το γεγονός οτι η Ελλάδα δεν ήταν έτοιμη για αυτο το μεγάλο άλμα! Και αυτο πληρώνουμε όλοι σήμερα! Βέβαια το πλήρωσε και το ίδιο το ΠΑΣΟΚ με την γερή πτώση του! Ένα άλλο μελανό σημείο ειναι και η απο πολλα χρόνια πριν συμφωνία του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου, να μπει η χωρα μας στο ΔΝΤ!!! Ιδιαίτερα το ζήτημα αυτο το πληρώνουμε και θα το πληρώνουμε μια ζωη! Όλα αυτα έφεραν χιλιάδες λουκέτα και αυτοκτονίες! Μεγάλη φτώχεια και κακομοιριά στους Ελληνες! Όλα αυτα κυρίως (δεν βγάζω εξω και την ευθύνη και της ΝΔ και των άλλων κομμάτων) επι ημερών ΠΑΣΟΚ!!!