Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

BILD: Η Γερμανία είναι ο μεγαλύτερος… οίκος ανοχής της Ευρώπης!

Η πολιτική της σκληρής λιτότητας που επιβάλλουν τα μνημόνια στις χώρες τις νότιας Ευρώπης έχουν στοχοποιήσει, ενδεχομένως όχι άδικα, το Βερολίνο.
Συνθήματα και πλακάτ, όχι και τόσο κολακευτικά για τη Γερμανία, αλλά ούτε και για την ίδια την Άνγκελα Μέρκελ κάνουν το γύρο του κόσμου μέσω του ίντερνετ.
Τώρα όμως έρχονται οι ίδιοι οι Γερμανοί για να… αποδείξουν ότι η χώρα τους είναι ο μεγαλύτερος… οίκος ανοχής της Ευρώπης! Καλά διαβάσατε...
Τόσο η εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας “Bild”, όσο και ρεπορτάζ τηλεοπτικών σταθμών καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα.
Η Γερμανία αποτελεί τον πραγματικό παράδεισο για τον “ροζ” τουρισμό, καθώς σε ημερήσια βάση, περισσότεροι από 1,2 εκατομμύρια άνδρες “επισκέπτονται” οίκους ανοχής, ενώ οι ροζ επιχειρήσεις πραγματοποιούν τζίρο της τάξης των 14,5 δισ ευρώ το χρόνο!
Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία, το 65% των εκδιδόμενων γυναικών προέρχεται από χώρες της ανατολικής Ευρώπης, ενώ οι διαφημίσεις -ακόμη και σε εφημερίδες- για τουριστικά “πακέτα ηδονής” είναι καθ’ όλα νόμιμες.
Το δαιμόνιο όμως της “εφεύρεσης” φόρων δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, όπως μας κατηγορούν οι εταίροι μας.
Σε αρκετές περιοχές της Γερμανίας, το έλλειμμα στα δημοτικά ταμεία οδηγεί ορισμένα Δημοτικά Συμβούλια να… επιβάλλουν φόρο “ευχαρίστησης” σε εκδιδόμενες γυναίκες.
Οι πόρνες στο Ντόρτμουντ, αναγκάστηκαν πριν μία δεκαετία να αγοράζουν ένα “εισιτήριο” για κάθε ημέρα εργασίας τους, αξίας 6 ευρώ, καθώς ο Δήμος έψαχνε εναγωνίως… περίπου 750.000 ευρώ για να καλύψει “τρύπα” στα ταμεία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: