Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

Ελληνίδα πριγκίπισσα ετών... 17!

Η εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία-Ολυμπία

Εγινε 17 ετών και γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα, συγκεκριμένα στο Πόρτο Χέλι, για το οποίο μιλά συχνά στους φίλους της στο Λονδίνο! Η Μαρία-Ολυμπία, το μεγαλύτερο από τα πέντε παιδιά της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, γίνεται σιγά-σιγά γυναίκα!

Οι γονείς της, ο παππούς Κωνσταντίνος και η γιαγιά Αννα-Μαρία είναι περήφανοι για εκείνη, την κοιτούν και τη θαυμάζουν, ενώ πάνω από όλα νιώθουν ικανοποίηση για τον εξαίσιο χαρακτήρα της. Δύσκολο κατόρθωμα για...
ένα κορίτσι που από τα γεννοφάσκια της βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας!

Στις 25 Ιουλίου η Μαρία-Ολυμπία είχε τα γενέθλιά της. Αν και τη βρήκαν σε στιγμές οικογενειακής χαλάρωσης, κατάφερε να τα γιορτάσει, αφού η μητέρα της είχε φροντίσει τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια… Αγόρασε μια τούρτα και συγκέντρωσε την οικογένεια, αλλά και κάποιους φίλους. Η κόρη της έσβησε τα κεράκια μέσα σε ατμόσφαιρα βαθιάς συγκίνησης, καθώς οι καλεσμένοι την κοιτούσαν και δεν πίστευαν πόσο πολύ μεγάλωσε. Η ίδια χαμογελούσε όλο το βράδυ και δεχόταν ευχές. Φυσικά, δεν άφηνε από τα χέρια της το iPad με το οποίο επικοινωνούσε με τις φίλες της το βράδυ των γενεθλίων της. Περιττό να τονίσουμε ότι οι ευχές που δέχτηκε από φίλους και γνωστούς στο Διαδίκτυο ήταν αμέτρητες!

Είναι cool

Η πριγκίπισσα Μαρία-Ολυμπία γεννήθηκε το 1996 στη Νέα Υόρκη. Είναι το μεγαλύτερο τέκνο και η μοναδική κόρη του πρίγκιπα Παύλου και της πριγκίπισσας Μαρί Σαντάλ. Η βάπτισή της τελέστηκε στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Φανάρι, στις 22 Δεκεμβρίου 1996. Νονοί της είναι η πριγκίπισσα Αλεξία της Ελλάδας και της Δανίας, ο πρίγκιπας Michael της Ελλάδας και της Δανίας, ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Pia Getty.

Τα πρώτα της βήματα δεν τα έκανε με τη στράτα, ούτε σε κάποιον παιδότοπο όπως συνηθίζεται, αλλά στην πασαρέλα! Χωρίς η ίδια να γνωρίζει τι συνέβαινε γύρω της, αφού ήταν μωρό ακόμα, η μητέρα της είχε φροντίσει να τη χρησιμοποιήσει για να προβάλει τα ρούχα της. Αλλωστε, δεν υπήρχε καλύτερο μοντέλο από την ίδια της την κόρη! Ηταν την περίοδο που η Μαρί Σαντάλ άρχισε να υλοποιεί το όνειρό της: Να γίνει σχεδιάστρια και να ντύνει τα παιδιά με πρακτικά ρούχα, όπως αρμόζει στην ηλικία τους. Εξάλλου, θεωρείται από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες στον κύκλο των γαλαζοαίματων. Η σύζυγος του Παύλου σημειώνει τεράστια επιτυχία με τις σειρές παιδικών ρούχων που σχεδιάζει, καθώς πλέον τα κομμάτια με το όνομα «Μαρί Σαντάλ» είναι must για τα παιδιά των διασήμων τόσο στο Χόλιγουντ όσο και στην Ευρώπη.

Η Μαρία-Ολυμπία ως παιδικό μοντέλο γοήτευσε τους πάντες! Η μητέρα της δεν πίστευε στις ικανότητές της, όμως η μικρή λειτουργούσε σαν επαγγελματίας.Ποτέ

της ωστόσο δεν ονειρεύτηκε να γίνει μοντέλο μεγαλώνοντας, καθώς έβλεπε το μόντελινγκ περισσότερο σαν ένα παιχνίδι.

ΟΜΟΡΦΗ. Τα χρόνια περνούσαν και η νεαρή πριγκίπισσα μεγάλωνε και ομόρφαινε επικίνδυνα. Αρχισε να δημιουργεί παρέες και να θέλει να πηγαίνει βόλτες. Η μητέρα της ήταν πολύ κοντά της και πάντα προσπαθούσε να της δείξει πως είναι η καλύτερή της φίλη.

Η Μαρία-Ολυμπία δεν ήταν δύσκολο παιδί, ούτε και ως έφηβη. Πήγαινε παντού με τη μητέρα της, την είχε ως πρότυπο και έλεγε συνεχώς πόσο ήθελε να της μοιάσει, καθώς την αποκαλούσε «πολύ cool για μαμά». Είναι μία λέξη που χρησιμοποιεί συχνά και για τον εαυτό της. Λατρεύει την ιππασία και τα θαλάσσια σπορ. Φίλοι της είναι διάσημα παιδιά, λόγω φυσικά των γονιών της. Πολλές φορές η Μαντόνα αφήνει την κόρη της, Λούρδη, στο σπίτι τους, αφού πλέον τα δύο κορίτσια έχουν γίνει κολλητές. Μιλούν για αγόρια, σπορ, αλλά και για τις διάσημες οικογένειές τους.

Ανυπομονησία
Μεγάλη αδυναμία της Μαρίας-Ολυμπίας, εκτός από τις φίλες της, είναι τα αδέρφια της. Μάλιστα, η ίδια ανυπομονεί να μεγαλώσουν τα πιο μικρά για να κάνουν όλοι μαζί παρέα.

Οσον αφορά την Ελλάδα, η αγάπη της είναι μεγάλη. Τα φετινά γενέθλια τα χάρηκε πολύ και ανυπομονεί να δείξει τις φωτογραφίες στους φίλους της. Η Μαρία-Ολυμπία έχει τραβήξει πολλές, καθώς κάθε μέρα έβλεπε και κάτι που της έκανε μεγάλη εντύπωση.

Στο μέλλον θέλει να μάθει να οδηγεί ταχύπλοο, αλλά και να κάνει τη δική της φάρμα με ζώα! Προς το παρόν ασχολείται με τα μαθήματά της και… δεν τηρεί τους κανόνες ένδυσης. «Επιτρέπουν στα κορίτσια η φούστα να είναι ένα δάχτυλο πάνω από το γόνατο, αλλά εγώ δεν τους ακούω», δήλωσε σε γαλλικό περιοδικό πριν από λίγο καιρό εκφράζοντας τον ελληνικό τσαμπουκά που έχει μπει στο αίμα της!

Της Σπυριδούλας Τριάντου, Εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: