Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

Σε «στάση» ο ΣΥΡΙΖΑ

stasi 1

Μέσα σε κλίμα κατήφειας οδηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ προς το Συνέδριό του χωρίς να έχει καν αποφασίσει πώς θα αντιμετωπίσει τις Συνιστώσες του που δεν επιθυμούν να αυτοδιαλυθούν.


“Δεν θα έχουν δικαιώματα και θα είναι απλοί παρατηρητές” δηλώνουν στελέχη της Κουμουνδούρου, αλλά οι απειλές που εκτοξεύουν αντιμετωπίζονται περισσότερο ως τουφεκιές στον αέρα καθώς οι απρόθυμες να ενταχθούν σε έναν ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ συνιστώσες γνωρίζουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τις εξοστρακίσουν από το σχήμα...

Την ίδια ώρα παγωμάρα προκαλεί η νέα αιφνιδιαστική γραμμή πλεύσης του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος θυμήθηκε ξαφνικά την στάση πληρωμών ως μέσο αντιμετώπισης των εταίρων και των δανείων μας προς αυτούς και επίσης την άρνηση καταβολής τόκων, τους οποίους ο ίδιος υπολόγισε πρόχειρα στα 25 δις για την επόμενη τετραετία.
Κι αυτό διότι η στροφή του Τσίπρα δεν έχει εγκριθεί ούτε καν συζητηθεί από κανένα επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά δεν υπάρχει σε κανένα προσυνεδριακό κείμενο.
Είναι προφανές ότι ο Τσίπρας μπροστά στην διαπίστωση ότι το κόμμα του παραμένει καθηλωμένο στις δημοσκοπήσεις - όσες ανατροπές κι αν γίνονται στην χώρα - επιδιώκει να γυρίσει και πάλι το παιχνίδι υπέρ του χρησιμοποιώντας παλιές συνταγές. 
Απλώς τώρα από την κατάργηση και ακύρωση του μνημονίου πέρασε στην στάση πληρωμών…


Read more: http://rizopoulospost.com/se-stash-o-syriza/#ixzz2YWlgZFQQ
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: