Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Πολύδωρας: "Αν έχουν το κουράγιο στη ΝΔ, να πουν ότι αποκλείονται στο μέλλον όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή"

Επανήλθε ο Β. Πολύδωρας στο θέμα των δηλώσεών του για τη Χρυσή Αυγή. Υποστηρίζει ότι δεν μίλησε για "συνεργασία" και ότι απευθύνθηκε στους ψηφοφόρους και όχι στο κόμμα
Νέες διευκρινίσεις για τις δηλώσεις του σχετικά με τη Χρυσή Αυγή, έδωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βύρων Πολύδωρας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA.
O κ. Πολύδωρας επέμεινε ότι δεν μίλησε για συνεργασία, αλλά για συνεννόηση και πρόσθεσε ότι εννοούσε συνεννόηση με τους ανθρώπους που...
ψήφισαν Χρυσή Αυγή.
Πάντως, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, επέμεινε ότι πρέπει όλα τα κόμματα της Βουλής, πρέπει να συνεργαστούν ενάντια στην τρόικα και τα μνημόνια.
"Μου μιλάει ένας κόσμος, ο οποίος ψήφιζε ΝΔ και τώρα ψηφίζει ΧΑ. Κάνω προσκλητήριο προς όλους τους πολίτες.  Πιστεύω ότι απαιτείται προσκλητήριο προς τους ψηφοφόρους τους παλιούς της ΝΔ, που τώρα στεγάζονται στη ΧΑ. Εγώ το κάνω το προσκλητήριο προσωπικά", είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:
"Μην σας πω 50 ονόματα φίλων μου που ψήφισαν ΧΑ και είναι κανονικοί άνθρωποι. Οι Χρυσαυγίτες δεν είναι απειλή για τη Δημοκρατία. Αν έχουν το κουράγιο στη ΝΔ, να πουν ότι αποκλείονται στο μέλλον όσοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Εγώ την πάλεψα την ακροδεξιά την περίοδο 77-81. Εγώ διαλέγομαι με τον κόσμο που ψήφισε Χρυσή Αυγή, σας πειράζει αυτό";
Ερωτηθείς σχετικά με την κριτική που δέχθηκε από το εσωτερικό της ΝΔ, ο κ. Πολύδωρας απάντησε ότι δεν είναι άνθρωπος-κασέτα του κάθε αρχηγού.
Ο κ. Πολύδωρας αναφερόμενους σε όσους συναδέλφους του από τη ΝΔ, του επιτίθενται "σημείωσε ότι ας κάνουν και οι άλλοι 13 επιτυχημένες εκλογές και μετά μιλάνε".
"Δεν είναι η πρώτη φορά που βάλλομαι εκ των έσω. Μια διαγραφή θα με ελευθέρωνε και θα εκτεθούν. Εκτίει ποινή όποιος βουλευτής, ψηφίζει τα μνημόνια", τόνισε ο κ. Πολύδωρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: