Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Κάψε θερμίδες και ας μην πηγαίνεις γυμναστήριο

Δεν χρειάζεται να κλειστείς στους τέσσερις τοίχους για να κάνεις κορμί θανατηφόρο (ναι, αυτό που το θέλουν με έναν όρο).


Βαριέσαι το γυμναστήριο; Μάντεψε. Δεν είσαι η μόνη. Και εμείς το ίδιο. Γι αυτό και βρήκαμε μερικές έξυπνες λύσεις για να φτιάξουμε σώμα παίζοντας μέχρι και frisbee. ;Έχουμε και λέμε, λοιπόν, τι μπορείς να κάνεις για να ιδρώσεις:...

Να χορέψεις

 
Όχι μπλουζ. Κάτι πιο γρήγορο, πιο καυτό, πιο booty shaking που λέν' και οι ξένοι. Δεν σου λέμε να πας να κάνεις Zumba γιατί και αυτό θα σε βάλει μέσα σε τέσσερις τοίχους (ωστόσο, κάνει φουλ δουλειά), αλλά να δοκιμάσεις να χορεύεις κάθε μέρα από πέντε λεπτά ασταμάτητα (σε γρήγορο ρυθμό - χωρίς διάλειμμα για νερό και κουβεντούλα).

Να παίξεις beach volley

 
Βαθιά καθίσματα, τρέχεις από εδώ, πας από εκεί, πηδά, ρίχνεις πάσες, καρφώνεις και όλα αυτά τα κάνεις πάνω στην άμμο, όπου οι αντιστάσεις είναι μεγάλες και αυτό σημαίνει πως τα πόδια σου, αλλά και ο κορμός σου δουλεύουν σκληρά σε κάθε σου κίνηση. Άσε το αντηλιακό και την ξάπλα και πιάσε την μπάλα.

Να πετάξεις το Frisbee

 
Δεν σου λέμε να πηγαίνεις απλά μπρος - πίσω. Δες το frisbee λίγο πιο ανταγωνιστικά. Σαν να έπαιζες πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τους ειδικούς το "αθλητικό frisbee" είναι μία πολύ καλή προπόνηση.

Να τρέξεις μαζί με τον Τζακ

 
Ο σκύλος σου τρέχει να πιάσει το μπαλάκι και εσύ κάθεσαι και περιμένεις να σου το φέρει; Ποτέ ξανά. Πρέπει να βγάλεις ασπροπρόσωπους τους ειδικούς που λένε ότι οι ιδιοκτήτες σκύλων ασκούνται περισσότερο από αυτούς που δεν έχουν. Σου προτείνουμε την επόμενη φορά που θα πας στο πάρκο και θα πετάξεις το μπαλάκι να τρέχεις και εσύ μαζί του ή αν θέλεις να τον περιμένεις να πέφτεις και να κάνεις pushups μέχρι να σου το φέρει. Ελπίζουμε να βρει καμία θηλυκιά ο Τζακ και εσύ κάνεις ακόμα μετράς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: