Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Συμφώνησαν οι πολιτικοί αρχηγοί! - Πως θα ξαναανοίξει η ΕΡΤ!


Όλο το παρασκήνιο της συνάντησης 

Σύμφωνα με πληροφορίες  χθες υπήρξε σχεδόν σε όλα τα ζητήματα συμφωνία των πολιτικών αρχηγών! 
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως ουσιαστικά υπήρξε μία συμβιβαστική λύση, με τους Βενιζέλο -Κουβέλη να κάνουν πίσω αφού ουσιαστικά δέχτηκαν πως η ΕΡΤ όπως την ξέραμε έχει τελειώσει! ...

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο πως θα ανοίξει ξανά η δημόσια τηλεόραση με τον Βενιζέλο και κυρίως τον Κουβέλη να επιμένει πως πρέπει να λειτουργήσουν και οι τρεις συχνότητες διαφορετικά, οι οποίες θα έχουν κανονικό πρόγραμμα και όχι κονσέρβα.

Αυτό απαιτεί όμως έναν μεγάλο αριθμό εγαζομένων και ήταν ένα από τα αγκάθια της συνάντησης, καθώς ο Σαμαράς επιμένει σε λίγες θέσεις.

Σήμερα προφανώς η συζήτηση θα επικεντρωθεί εκεί, δηλαδή στις λεπτομέρειες και τον αριθμό των εργαζομένων.

Παράλληλα παρά το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκε σήμερα συμφωνία, οφείλεται στο γεγονός ότι οι δύο εταίροι πρέπει να πάνε αύριο στις Κ.Ο τους για να ανακοινώσουν την επικείμενη συμφωνία, που θα ανακοινωθεί σήμερα βράδυ.



Σε κάθε περίπτωση η συμφωνία φαίνεται να είναι κοντά, αν και κανείς δεν ξέρει μέχρι αύριο τι μπορεί να συμβεί και κυρίως ποιες θα είναι οι αντιδράσεις των Κ.Ο, που αναμένονται θυελλώδεις και μπορεί να ανατρέψουν τα δεδομένα σε αυτό το πολιτικό θρίλερ των τελευταίων ημερών...
στα parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: