Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Η κεντροδεξιά αφύπνιση είναι γεγονός!

Ο Σαμαράς ξύπνησε τον "κοιμώμενο" γίγαντα! 

Αυτό το Σάββατο δεν ήταν σαν τα υπόλοιπα!  Δεν ήταν καν Σάββατο! 
Η ΕΡΤ της ψεύτικης μεταπολίτευσης και η λυσσαλέα αντίδραση ενός συστήματος που ουρλιάζει ενώ πεθαίνει, ξύπνησε συνειδήσεις, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να παρουσιάσουν το μαύρο - άσπρο...

Ο Σαμαράς την προηγούμενη Τρίτη τα μεσάνυχτα, δεν έβαλε λουκέτο στην ΕΡΤ, αλλά έστειλε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, ότι η χώρα έχει πρωθυπουργό που θέλει να γυρίσει σελίδα. Δεν γνωρίζει μόνο το πάρτυ που γινόταν στην Ελλάδα όλα τα χρόνια της σάπιας μεταπολίτευσης , αλλά έχει την βούληση να το τελειώσει....
Δεν ήταν απλά η ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση ήταν ο συμβολισμός και το μήνυμα με όλα όσα αμαρτωλά κουβάλαγε μαζί της. Κρατικοδίαιτοι συνδικαλιστές, άνθρωποι που θεωρούν ότι έχουν μόνο δικαιώματα και όχι υποχρεώσεις. Η αδιαφορία για το αν παίρνει φωτιά το σπίτι του γείτονα. Η υποκρισία και το κοινό συμφέρον που ήταν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια.

Ο Σαμαράς γνώριζε από την αρχή πως αν έχει μία πιθανότητα η Ελλάδα να πάρει βαθιά ανάσα και να συνεχίσει εμπρός , πρέπει τώρα να τελειώνει μια και καλή με αυτές τις νοοτροπίες.
Και για να το κάνει αυτό έπρεπε να ξυπνήσει πρώτα την παράταξη εκείνη που διαχρονικά έχει κάνει τις μεγάλες εθνικές επιλογές. Την παράταξη που μπορεί να έχει κάνει λάθη πολλά, αλλά ΠΟΤΕ δεν ζημιώσε την πατρίδα.
Και η παράταξη δεν είναι τα γραφεία και οι σφραγίδες. 
Είναι τα εκατομμύρια του κόσμου που θέλουν μια άλλη Ελλάδα, που πίστεψαν στο όραμα του Εθνάρχη Καραμανλή, γέμιζαν τις πλατείες του Κων/νου Μητσοτάκη, αγάπησαν τον Έβερτ , έδωσαν τα κλειδιά της χώρας στον Κώστα Καραμανλή και εξέλεξαν από την βάση νέο ηγέτη της παράταξης κια μετά πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά. 
Αυτοί, τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, ξύπνησαν ξανά με την κίνηση αυτή του Αντώνη Σαμαρά, που αφύπνισε όλη την κεντροδεξιά. Κυρίως ένιωσαν ξανά περήφανοι πως αυτή είναι η παρατάξη ΤΟΥΣ! 
Η κεντροδεξιά που δεν διαχειρίζεται καταστάσεις, αλλά κάνει μεταρρυθμίσεις. 
Η κεντροδεξιά που δεν συμβιβάζεται με μια Ελλάδα που έχει σκυμμένο κεφάλι. Η κεντροδεξιά που ξέρει να παίρνει την Ελλάδα στις πλάτες της. 
Η κεντροδεξιά που έχει τσαμπουκά. 

Η παράταξη αυτή πλέον δεν σιωπά και δεν φοβάται. 
Και το κυριότερο : ΞΥΠΝΗΣΕ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και βέβαια είμαστε ακόμα περισσότερο περήφανοι που ο Πρωθυπυργός μας εξακολουθεί να έχει στενό του συνεργάτη τον Κεδίκογλου, ο οποίος έκανε αγώνα για να μπουν αξιοκρατικά στην ΕΡΤ καμιά εικοσαριά δικά μας παιδιά με στόχο την αναβάθμιση του αμαρτωλού οργανισμού.