Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Εκλογές 14 Ιουλίου!

Που οδεύουν τα πράγματα...

Φήμες κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στη Βουλή για εκλογές στις 14 Ιουλίου. 
Οι πληροφορίες λένε πως ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να ψηφίσουν το νομοσχέδιο, εφόσον παραμείνει κλειστή η ΕΡΤ με άμεσο αποτέλεσμα η χώρα να οδηγηθεί σε κάλπες. 
Πιθανότερη ημερομηνία σε αυτή την περίπτωση είναι να στηθούν την Κυριακή 14 Ιουλίου!...

Οι Κουβέλης και Βενιζέλος

"Άντε και καλό μας αγώνα" είπε , σύμφωνα με πληροφορίες, ο Φώτης Κουβέλης σε βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, αφήνοντας έτσι εμμέσως πλην σαφώς ανοιχτό το ενδεχόμενο για διεξαγωγή εκλογών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μιλώντας στα στελέχη του κόμματος, μετά τη συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο κ. Κουβέλης είπε ότι η ΔΗΜΑΡ επιθυμεί να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις, αλλά πάντα με συνεννόηση και ειλικρίνεια μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων.

Ξεκαθάρισε ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη δημόσια τηλεόραση , ενώ φέρεται να είπε ότι σε περίπτωση που θα τους ζητηθεί, η ΔΗΜΑΡ δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σήμερα, Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Απ΄την άλλη πλευρά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κος Ευάγγελος Βενιζέλος, ακούγοντας την ομιλία του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, φέρεται να είπε σε στενούς συνεργάτες του: "Αν πάμε σε εκλογές, δεν θα πάμε για την ΕΡΤ. Θα οδηγηθούμε από τον κύριο Σαμαρά και την τακτική του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: