Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Γκάφα Σγουρού: Ελάτε στην Ελλάδα μέσω της "Macedonia"!!

Απίστευτη πρόκληση από την Περιφέρεια Αττικής

Απίστευτη πρόκληση για όλους τους Έλληνες θεωρείται η αναφορά σε επίσημο ιστότοπο της Περιφέρειας Αττικής που κόστισε ένα κάρο λεφτά (κάποιοι μιλούν και για σκανδαλώδες ποσό του 1,3 εκατομμυρίου ευρώ) για την τουριστική προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό η αναφορά στο κράτος των Σκοπίων με το όνομα Macedonia!
Είναι τρομερό και μόνο να το... σκέφτεται κανείς ότι ένα τέτοιας προβολής και αξιοποίησης site που ο Περιφερειάρχης Αττικής διαφήμιζε ότι συμβάλλει στην ανάπτυξη του τουρισμού και της οικονομίας της χώρας έχει τέτοιες εξόφθαλμες αναφορές στο γειτονικό κρατίδιο. Προφανώς κανείς δεν μπήκε στον κόπο να τσεκάρει την ιστοσελίδα, προφανώς η εταιρεία που ανέλαβε την δημιουργία της δεν έχει καμία επαφή με την Ελλάδα και την ελληνική πραγματικότητα. 

Τα ερωτήματα είναι πολλά και η ευθύνη του Περιφερειάρχη Αττικής, Γ. Σγουρού είναι τουλάχιστον τεράστια, το ίδιο και του Περιφερειακού Συμβουλίου. Η άμεση αντικατάσταση των επίμαχων αναφορών και η δημόσια συγγνώμη είναι το λιγότερο γι αυτό το "λάθος".


piliouras.blogspot.gr

ΑΞΙΖΕΙ: Ο κ. Σγουρός που δείχνει υπερευαισθησία στα αιχμηρά δημοσιεύματα, οφείλει να πάρει θέση, για την τεράστια γκάφα, που έχει γίνει μέσα από την σελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: Ήδη, για το θέμα έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: