Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Ο Κώστας Πολίτης χαρακτήρισε "κακιά στιγμή" την απόφαση του Γκάλη να αποχωρήσει

Ιωαννίδης: "Είπα στον Διαμαντίδη να πάει στον ΠΑΟ"

Στην εκπομπή "Αυτοψία" του "Αlpha" που ήταν αφιερωμένη στο μπάσκετ, ο Γιάννης Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι συμβούλεψε τον Διαμαντίδη να πάει στον Παναθηναϊκό και ο Κώστας Πολίτης χαρακτήρισε κακιά στιγμή την απόφαση του Γκάλη να σταματήσει το μπάσκετ, επειδή στον αγώνα με τους Αμπελοκήπους το 1994 δεν τον χρησιμοποίησε δευτερόλεπτο.

Ο Κώστας Πολίτης χαρακτήρισε "κακιά στιγμή" την...

απόφαση του Γκάλη να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, όταν το 1994 στον αγώνα με τους Αμπελοκήπους δεν τον είχε χρησιμοποιήσει δευτερόλεπτο
Χαρακτηριστική ήταν και η ατάκα του Γιάννη Ιωαννίδη: "Ο Διαμαντίδης θα μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ. Εγώ του είπα να πάει στον Παναθηναϊκό, που τότε ήταν η πιο οργανωμένη ομάδα".

Είχε πολύ ενδιαφέρον η εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, που μίλησε με πολλούς. Τα περισσότερα έχουν γίνει, ήδη, γνωστά. Οι Διαμαντίδης-Τσαρτσαρής, μίλησαν για τη νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο, ο Φ.Συρίγος αποκάλυψε μυστικά από το Ευρωμπάσκετ του 87, ο Β.Σκουντής το ίδιο, ο Π.Φασούλας συμμετείχε στην κουβέντα, για το σπορ που με απόλυτη συνέπεια, είτε σε εθνικό, είτε σε συλλογικό επίπεδο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιτυχιών.

Αλλά οι δυο ατάκες από τους πρώην ομοσπονδιακούς προπονητές ήταν αποκαλυπτικές.

Ο Κώστας Πολίτης είπε για τον Γκάλη: "Πήρα μια απόφαση σε εκείνο το παιχνίδι. Νομίζω ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει ότι ο παίκτης, ακολουθεί την οδηγία του προπονητή. Έπεσαν στη μέση άλλοι άνθρωποι και ο Νίκος πήρε την απόφαση να σταματήσει το μπάσκετ, ενώ δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από εμένα τουλάχιστον. Πιστεύω ότι ήταν μια κακιά στιγμή, μια παρόρμηση που οδήγησε τον Γκάλη σε αυτή την απόφαση".

Και ο Γιάννης Ιωαννίδης για τον Διαμαντίδη: "Εγώ πιστεύω ότι ο Διαμαντίδης μπορούσε να παίξει στο ΝΒΑ. Όταν ήμουν στην Εθνική με ρώτησε που να πάει. Του απάντησα ότι είναι ο καλύτερος και δεν έχει να φοβηθεί τίποτε. Εκείνη την εποχή, βέβαια, πιο οργανωμένη ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός και του είπα να πάει εκεί".
Πηγή:Sport24

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: