Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Κανέλλη για Παπανδρέου: Και τον Αλ Καπόνε για φοροδιαφυγή τον έπιασαν


Σε μία πρωτόγνωρη δήλωση προέβη η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, αναφορικά με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τα όσα συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με αφορμή τα οικονομικά του κόμματος.
Η Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της στη Real News, απαντώντας σε ερώτηση για το αν η υπόθεση αυτή θα αποτελέσει το πολιτικό τέλος του κ. Παπανδρέου σημείωσε:...
 «Τον Αλ Καπόνε τον έπιασαν όχι για τους φόνους, αλλά για τα λογιστικά βιβλία. Οι ίδιοι καπιταλιστές που τον χρησιμοποιούσαν για να δίνει συσσίτια σε φτωχούς εργάτες τον καιρό της ύφεσης, μήπως ξεφύγουν και γίνουν κομμουνιστές, τον φυλάκισαν...
Μεταξύ άλλων η βουλευτής του ΚΚΕ χαρακτηρίζει την Αλέκα Παπαρήγα την πιο έντιμη και πιο γενναία πολιτικό που έχει γνωρίσει, ενώ προειδοποιεί ότι το νομοσχέδιο για το ρατσισμό δεν έχει στόχο τους ναζί αλλά το ίδιο το κομμουνιστικό κόμμα.
«Η αλλαγή βάρδιας στο ΚΚΕ προσφέρεται επικοινωνιακά για σκλήρυνση του αντικομμουνισμού. Θα έρθει και το νομοσχέδιο τάχα μου για τους ναζί και τότε θα φανεί πως η θεωρία των δύο άκρων στόχο έχει τους κόκκινους και κανέναν άλλο. Το έζησα στο Συμβούλιο της Ευρώπης με το Αντικομμουνιστικό Μανιφέστο από το 2007. Δώσαμε λυσσαλέα μάχη. Δεν πέρασε ως θέση. Αλλά τα μαύρα σκυλιά δεν το βάζουν κάτω» τονίζει η κυρία Κανέλλη.


iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: