Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Η Αθηνά Ωνάση πούλησε τον Σκορπιό σε τιμή ευκαιρίας

Ρώσος μεγιστάνας ο νέος ιδιοκτήτης

Ένα νησί μυθικό – κυρίως εξαιτίας των ιδιοκτητών του - ο Σκορπιός φαίνεται πως μετά από μακρά περίοδο σιγής θα επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αφού πουλήθηκε σε Ρώσο δισεκατομμυριούχο όπως γράφει η Σίβυλλα.
Ήδη μάλιστα ετοιμάζονται τα συμβόλαια της πώλησης, όπως αποκαλύπτει η Σίβυλλα στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος. 
«Τα συμβόλαια πώλησης ετοιμάζονται από δύο μεγάλα δικηγορικά γραφεία. Το ένα βρίσκεται στην Γενεύη και το άλλο στην Αθήνα...
Το δεύτερο εκπροσωπούν μία πασίγνωστη γυναίκα δικηγόρος που ειδικεύεται στο Αστικό Δίκαιο και διαπρεπής άνδρας συνάδελφός της.»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ρώσος είναι ο νέος ιδιοκτήτες του θρυλικού νησιού, του Σκορπιού, το οποίο από τα χέρια των Ωνάσηδων περνάει πια σε ξένους. Η Αθηνά Ωνάση εδώ και πολλά χρόνια έψαχνε αγοραστή για το νησί της και όπως φαίνεται κατάφερε να το βρει, αφού οι πληροφορίες λένε ότι όχι μόνο έκλεισε η συμφωνία, αλλά είναι έτοιμα και τα συμβόλαια της αγοραπωλησίας.

Οι πληροφορίες του parapolitika.gr αναφέρουν ότι η Αθηνά Ωνάση, ποτέ δεν ήθελε να αξιοποιήσει το νησί, καθώς ποτέ δεν ήταν δεμένη με αυτό. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι για την ίδια δεν ήταν παρά ένας χώρος όπου βρίσκονταν οι τάφοι της μητέρας της και των προγόνων της. Της θύμιζε εκείνο το παρελθόν της οικογένειάς της που ήθελε να ξεχάσει. Ο Σκορπιός για την Αθηνά αποτελούσε πάντα ένα μέρος με άσχημες αναμνήσεις και γι’ αυτό και σπάνια το επισκεπτόταν.

Αυτός είναι και ο λόγος που η Αθηνά δεν έβαλε κανένα όρο ή περιορισμό σχετικά με το σπίτι, την εκκλησία και τους τάφους των δικών της ανθρώπων. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του νέου ιδιοκτήτη για το τι θα απογίνουν.

Οι πληροφορίες σχετικά με την πώληση αναφέρουν πάντων πως η τιμή ήταν ... ιδιαιτέρως χαμηλή σε σχέση μάλιστα με την αρχική τιμή που είχε ορίσει. Φαίνεται ότι η Αθηνά ήθελε πάση θυσία να απαλλαγεί από το Σκορπιό.