Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Ξεφεύγει και περιφρονεί εκ νέου... με υπόμνημα ο Παπανδρέου!


Περιφρόνησε εκ νέου 

την προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και αντ' αυτού απέστειλε το ίδιο υπόμνημα που είχε στείλει την προηγούμενη εβδομάδα!


Μάλιστα σημειώνει στο υπόμνημά του ότι ... 
«Υπενθυμίζω ότι υπήρξα πρόσφατα και ο ίδιος προσωπικά θύμα της φημολογίας που αναπτύχθηκε δημόσια, όπως και της άκρατης σεναριολογίας και συνωμοσιολογίας που επικράτησε σχετικά με τη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ, όταν με έκπληξη και οργή αντιμετώπισα τη συνειδητή κατά την άποψη μου προσπάθεια ορισμένων να εμπλέξουν στην υπόθεση τη μητέρα μου Μαργαρίτα Παπανδρέου για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες. Η Δικαιοσύνη θα έχει σύντομα το λόγο σε αυτή την υπόθεση».
'Ολα αυτά ενώ το στέλεχος του ΣΔΟΕ Ευάγγελος Καραμάνος στην κατάθεσή του που διήρκησε μία ώρα, επιβεβαίωσε όσα είχε αναφέρει και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος, ότι σε μία σύσκεψη ο πρώην περιφερειακός διευθυντής του ΣΔΟΕ Νίκος Λέκκας ανέφερε ότι είχε πληροφορίες πως πίσω από τον λογαριασμό των 550 εκ. δολαρίων, είναι η Μαργαρίτα Παπανδρέου, μητέρα του Γ.Παπανδρέου.
Εν τω μεταξύ απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να επανακληθεί ο πρώην πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου. Υπέρ της πρότασης ψήφισαν και οι βουλευτές του ΚΚΕ και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Επιτροπή και κατά, οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
Επίσης απορρίφθηκε και η πρόταση που είχε θέσει ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης και των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Βασίλης Καπερνάρος για τη βίαιη προσαγωγή του Γ. Παπανδρέου στην Προανακριτική. Την πρόταση καταψήφισαν όλα τα υπόλοιπα κόμματα ενώ από την ψηφοφορία απείχε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εξελίξεις προκάλεσαν την έκδοση σκληρής ανακοίνωση από την πλευρά του Λαϊκού Συνδέσμου για επιχείρηση συγκάλυψης του Γιώργου Παπανδρέου από την τρικομματική κυβέρνηση.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: