Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Είναι η φύση, λύση;


Οργάνωση Γη, μια νεοσύστατη ελληνική, μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση που δημιουργήθηκε για να δώσει απαντήσεις σε σύγχρονους κοινωνικούς προβληματισμούς που αφορούν στην κοινωνία και το περιβάλλον, πραγματοποιεί εκδήλωση για την Ελληνική Πράσινη Επιχειρηματικότητα.Να σας υπενθυμίσουμε ότι σκοπός της οργάνωσης είναι να δρα εκπαιδευτικά, καλλιεργώντας την έννοια της...
 Περιβαλλοντικής Κοινωνικής Νοημοσύνης (Environmental Social Intelligence - ESI), να διαφυλάττει τις πηγές του περιβάλλοντός μας και να αξιοποιεί τις απεριόριστες δυνατότητές του που προκύπτουν από την ανάπτυξη της συλλογικής ευφυΐας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στις 12.00 μ.μ., στο Κέντρο της Γης - Αίθουσα «Κοινωνία» και θα έχει ως θέμα την παρουσίαση του Aephoria.net από τον κ. Πέτρο Κόκκαλη, ενός νέου προγράμματος εκκίνησης και υποστήριξης νεοφυών επιχειρήσεων, που μπορούν να προσφέρουν περιβαλλοντική και κοινωνική προστιθέμενη αξία στην ελληνική οικονομία.

Τον σπόρο για τη δημιουργία του Αephoria.net, «έβαλε» η ΜΚΟ Οργάνωση Γη και για την υλοποίηση του προγράμματος συνεργάστηκε με το Ελculture και το ίδρυμα Κ2. Την Οργάνωση Γη θα εκπροσωπήσει ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, το Eλculture ο κ. Νίκος Βερβερίδης, ενώ το K2 θα εκπροσωπήσει ο κ. Κωνσταντίνος Κορλέτης.

Τις τάσεις της πράσινης επιχειρηματικότητας σε διεθνές επίπεδο θα παρουσιάσει ο Dr Oded Sagee (Founder Sensoil ltd, Greenovations Investments), ενώ το ρόλο της πράσινης επιχειρηματικότητας στην σημερινή Ελλάδα θα αναλύσουν μεταξύ άλλων, οι κ.κ Άρης Κεφαλογιάννης (Δ/νων Σύμβουλος της Gaea.AE) και Παντελής Ραπανάκης (Πρόεδρος του Ομίλου Hellenic Protein). Τέλος, Η κα Ιρίνα Τάκα -Μιχαηλίδη (Αντιπρόεδρος και Υπεύθυνη Ανάπτυξης της ΕΒΥΠ Α.Ε) θα παρουσιάσει ένα παράδειγμα νέας επιχειρηματικότητας που συνδυάζει την καινοτομία με τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης και την πρόσκληση, μπορείτε να βρείτε εδώ: Πρόγραμμα εκδήλωσης και Πρόσκληση

Για περαιτέρω πληροφορίες της εκδήλωσης, μπορείτε να απευθυνθείτε στην κα Πενταγιώτη Νατάσα (τηλ:2102325380 begin_of_the_skype_highlighting 2102325380 end_of_the_skype_highlighting, mail:npentagioti@organizationearth.org).

Για να ενημερωθείτε για παράλληλες δράσεις, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.facebook.com/www.ogi.gr

Πηγή: kariera.gr
PrimEconomy

Δεν υπάρχουν σχόλια: