Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Toυ επιτέθηκαν γιατί κουβαλούσε την Ελληνική σημαία


Στη διασταύρωση των οδών Φειδίου και Εμμανουήλ Μπενάκη νεαροί εντόπισαν άνδρα, ο οποίος κρατούσε ελληνική σημαία, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν

Ένταση επικράτησε στην περιοχή των Εξαρχείων όπου κατέφυγαν νεαροί μετά από επεισόδια μικρής έκτασης που...σημειώθηκαν στο τέλος της πορείας κοντά στο Σύνταγμα. Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε σειρά προσαγωγών...

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στη διασταύρωση των οδών Φειδίου και Εμμανουήλ Μπενάκη νεαροί εντόπισαν άνδρα, ο οποίος κρατούσε ελληνική σημαία, του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν. Διμοιρίες των ΜΑΤ αναπτύχθηκαν περιμετρικά της πλατείας Εξαρχείων. Οι κουκουλοφόροι απωθήθηκαν προς την Καλλιδρομίου.
Ειδικότερα, νεαροί πέταξαν μια βόμβα μολότοφ εναντίον διμοιρίας των ΜΑΤ στη συμβολή των οδών Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου γύρω στις 2.30 μετά το μεσημέρι, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης και οι νεαροί απομακρύνθηκαν και κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Εξαρχείων μέσω της οδού Χαριλάου Τρικούπη.
Ομάδες νεαρών έβαλαν φωτιά σε κάδους απορριμμάτων, χωρίς ωστόσο τα επεισόδια να έχουν πάρει μεγάλη έκταση.Νωρίτερα άγνωστοι επιχείρησαν να πυρπολήσουν αυτοκίνητο στην οδό Χαλκοκονδύλη το οποίο υπέστη μικρές υλικές ζημιές.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: