Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η εκδίκηση του Ολάντ προς τον Τσίπρα ήταν "πιάτο που έπρεπε να φαγωθεί ...κρύο!"!!

Η εκδίκηση του Γάλλου Προέδρου κ. Ολάντ, με αφορμή την επίσκεψη του στην Ελλάδα, προς τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν ένα πιάτο που έπρεπε να φαγωθεί ...κρύο!

Αυτό δεν μπόρεσε να το χωνέψει ο Τσίπρας...
Παράλληλα όμως με ...εκδικητικό τρόπο αντιμετωπίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ  την σημερινή επίσκεψη Ολάντ στην Ελλάδα.

Εγωϊσμοί παιδικής ηλικίας..! 

Κάποιος πρέπει να τους φωνάξει: "Που πας ρε Καραμήτρο..."! 

Αυτό που δεν μπορούν να χωνέψουν στην Κουμουνδούρου δεν είναι μόνο η συνάντηση του  "δικού τους" κεντροαριστερού ηγέτη σε τόσο καλό κλίμα με τον Σαμαρά, αλλά ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι ο Γάλλος Πρόεδρος συναντήθηκε εκτός πρωτοκόλλου με τον "σοσιαλιστή" Βενιζέλο, ενώ στην συνάντηση ήταν και ο Φώτης Κουβέλης. 
Αντίθετα δεν στάθηκε δυνατό να γίνει συνάντηση με τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπραεμείς βέβαια σας το είχαμε πει από τις 14 Φεβρουαρίου ότι δεν πρόκειται να γίνει η σνάντηση και αυτό θεωρείται "χτύπημα" για το προφίλ που επειχειρεί να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θέλοντας να κερδίσει τον κεντρώο χώρο.
Ιδαιίτερα σημαντικό είναι το γεγονός πως όταν είχε εκλεγεί ο Ολάντ στον ΣΥΡΙΖΑ είχαν υποδεχτεί την εκλογή του ως νίκη της κεντροαριστεράς απέναντι στις συντηρητικές δυνάμεις κάτι που με διακριτικό τρόπο φρόντοισαν να "χαμηλώσουν" το αμέσως επόμενο διάστημα...

Προηγουμένως όμως ο Τσίπρας τον είχε αποκαλέσει ...Ολαντ-δρέου, το οποίο ξέχασε τόσο αυτός όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι όμως ο κ. Ολάντ!

Σιγά-σιγά θα μάθουν ...τι εστί πολιτική!


Δεν υπάρχουν σχόλια: