Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Βίντεο Στρατούλη: Αλλάξτε με τηλε - παράθυρο - Video

Την εκλογική δύναμη του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να υπενθυμίσει ο Δημήτρης Στρατούλης σε εκπομπή της ΝΕΤ

Η απαίτηση να τοποθετηθεί σε παράθυρο πάνω από το ΠΑΣΟΚ και το μιντιακό σύστημα κατά του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Φαντασθείτε να ήταν και ...κυβέρνηση, τι αλλαζονεία θα είχαν! 

Αιχμές κατά της κρατικής τηλεόρασης, άφησε ο βουλευτής Β' Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή. 
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σε...
πάνελ της ΝΕΤ, διαμαρτυρήθηκε για τη διάταξη στα παράθυρα, θέλοντας ο ίδιος να μπει στη δεύτερη θέση, μετά από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, καθώς όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα.
Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:
 
Ο Στρατούλης και το παράθυρο από Newscaster

"Θέλω να πω κάτι προς τη ΝΕΤ και να το πάρετε σοβαρά υπόψιν. Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε το 27% στις εκλογές. Και σύμφωνα με κάποιες δημοσκοπήσεις φτάνει και το 30%.
Η ΝΕΤ χρηματοδοτείται από τον ελληνικό λαό. Όταν στήνετε μία εικόνα, να την στήνετε όπως πραγματικά πρέπει.
Μας έχετε στήσει ως εξής: πρώτο κόμμα τη ΝΔ, δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, τρίτο το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρέπει να κάθομαι δεύτερος, γιατί έτσι το κόμμα μας φαίνεται ως τρίτη εκλογική δύναμη. Αυτά να τα προσέχετε πάρα πολύ. Δεν τα βάζω με τους δημοσιογράφους, αλλά τα λέω για το κανάλι της ΝΕΤ".
Και συνέχισε, μαινόμενος:
"Έχουμε ήδη ένα μιντιακό σύστημα απέναντί μας, αλλά όχι να έχουμε και τη δημόσια τηλεόραση. Για λόγους δεοντολογίας, να είμαστε πολύ προσεχτικοί με αυτά τα ζητήματα".
Μετά τις συστάσεις του βουλευτή, οι δημοσιογράφοι και τεχνικοί έσπευσαν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα, ενώ ξεκαθάρισαν ότι καμία πρόθεση δεν έχει το κανάλι της ΝΕΤ να μειώσει την εκλογική συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: