Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

"Εγκληματική συμμορία ο ΣΥΡΙΖΑ" δηλώνει ο Πάγκαλος!

Ως αναιδέστατη και ηλίθια χαρακτήρισε την αιτίαση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής ο Θεόδωρος Πάγκαλος 

Βολές κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την πρόταση του κόμματος για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, που περιλαμβάνει τη διερεύνηση τυχόν ευθυνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, εξαπέλυσε ο Θόδωρος Πάγκαλος. 
"Όποιος αναζητεί ποινική ευθύνη πέραν του κ. Παπακωνσταντίνου και των χειρισμών που ενδεχομένως έχει ή δεν έχει κάνει, είναι κακοήθης", σημείωσε.
Χαρακτήρισε παράλληλα αναιδέστατη και ηλίθια την αιτίαση του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι αποδεικνύει έτσι πόσο εγκληματική συμμορία είναι...

Στις δηλώσεις του στον Βήμα 99.5 τόνισε πως η ευθύνη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ είναι πολιτική εξηγώντας ότι "δεν διαχώρισε τη νομική διάσταση που έδωσε ο κ. Διώτης – ότι είναι προϊόν υποκλοπής και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί – από την πρακτική διάσταση και να του πει του κ. Διώτη όχι ως καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, αλλά ως άνθρωπος της πιάτσας πως "κοίτα να δεις, πάρε τους 20 - 40 από τη λίστα και έχεις 10 μέρες να διορθώσεις την κατάσταση. Διαφορετικά θα γίνει έρευνα από το ΣΔΟΕ".
Για το αν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στην ψηφοφορία για την προανακριτική, ο κ. Πάγκαλος σημείωσε πως δεν το ξέρει αυτό.
"Δεν το ξέρω και δεν μπορώ να σας το πω. Δεν είμαι στη Βουλή. Αλλά νομίζω ότι οι βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση και όχι με κομματική ψηφοφορία, διότι δεν εννοείται σ' αυτές τις ψηφοφορίες", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από το στόχαστρο του Θόδωρο Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε η Έλλη Στάη την οποία κατηγόρησε ότι άσκησε δικαστικά καθήκοντα και εξέτασε τον κ. Παπακωνσταντίνου για πραγματικά γεγονότα, τα οποία θα κρίνει το δικαστήριο.



Δεν υπάρχουν σχόλια: