Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Οι... απατημένοι «καρφώνουν» τους συντρόφους στο ΣΔΟΕ για να τους εκδικηθούν


Απατημένοι σύζυγοι εκδικούνται τους συντρόφους τους καταγγέλοντάς τους στο... ΣΔΟΕ
Διαφορετικό τρόπο να... εκτονώνουν το θυμό και τη ζήλια τους και να πάρουν την εκδίκησή τους φέρεται ότι έχουν βρει αδικημένοι συγγενείς, απατημένοι σύζυγοι, δυσαρεστημένοι υπάλληλοι και πελάτες επιχειρήσεων: Τους καταγγέλλουν στο ΣΔΟΕ!
Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιο Στασινόπουλο, μόνο μέσα στο 2012 η υπηρεσία δέχθηκε 17.095 καταγγελίες, από τις οποίες αρκετές αφορούσαν υποθέσεις μεταξύ συγγενών, συναδέλφων ή γειτόνων.
Μάλιστα, βάσει των ίδιων πληροφοριών, οι περισσότερες από τις...
καταγγελίες που γίνονται από συγγενείς – και αφορούν μεγάλο αριθμό επί του συνόλου των καταγγελιών – οφείλονται σε... κληρονομικές διαφορές, σε διαφωνίες για το μοίρασμα της οικογενειακής περιουσίας, σε χρόνιες ενδοοικογενειακές διενέξεις, αλλά και σε διαζύγια, όπου πλέον ο ένας σύζυγος επιχειρεί να εξοντώσει οικονομικά τον άλλον.

Μάλιστα, στελέχη του ΣΔΟΕ επισημαίνουν πως «αν πρόκειται για καταγγελία που αφορά συγγενή εναντίον συγγενούς είναι πιο βάσιμη».

Σύμφωνα με τους ελεγκτές του Σώματος, όμως, σε πολλές από τις αναφορές συγγενών που επικοινωνούν με το ΣΔΟΕ προκειμένου να «καρφώσουν» δικούς τους ανθρώπους, η... εμπάθεια είναι έκδηλη.

Ο κ. Στασινόπουλος, ωστόσο, επισημαίνει πως «η υπηρεσία προσέχει πάρα πολύ ώστε να μην γίνει όργανο για την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων οποιουδήποτε. Το ΣΔΟΕ ελέγχει όλες τις καταγγελίες και λειτουργεί γι α το συμφέρον του Δημοσίου και όχι ως όργανο αντεκδίκησης κάποιων».

Ξεχωριστή θέση στα ενδοοικογενειακά «καρφώματα» κατέχουν οι καταγγελίες από απατημένους που για εκδίκηση κάνουν ένα τηλέφωνο στο... ΣΔΟΕ για να «δώσουν» το έτερο ήμισυ.

Πολλές φορές, μάλιστα, καίει τόσο δυνατά η φλόγα της εκδίκησης, που δεν τους αποθαρρύνει καν το γεγονός ότι και οι ίδιοι εμπλέκονται σε υποθέσεις μαύρου χρήματος!

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μιας γυναίκας που έστειλε στο ΣΔΟΕ ένα φάκελο με στοιχεία αποκαλύπτοντας λογαριασμούς εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που είχε ο σύζυγός της στο εξωτερικό.

Στον λογαριασμό αυτό ήταν και η ίδια συνδικαιούχος, κάτι που δεν την απέτρεψε από το να «καρφώσει» τον «αμαρτωλό» σύζυγο. Προφανώς το πάθος της για εκδίκηση δεν την σταματούσε από τίποτα!


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: