Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Έφυγε ...αμήχανος και τρέχοντας, αφού τους έπεισε (;)!


Φανερά ...αμήχανος
ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου


Καμία όρεξη για πολλά - πολλά με τους δημοσιογράφους και τους πρώην συναδέλφους του (οι οποίοι τον απαξίωσαν δια της απουσίας τους την ώρα της ομιλίας του *) δεν είχε ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου. 
Με το τέλος της ομιλίας του, κατευθύνθηκε με ταχύ βήμα εκτός κοινοβουλίου, όπου τον περίμενε το αυτοκίνητο του. Επιβιβάστηκε αποφεύγοντας τα φλας και τις ...ερωτήσεις και μη τον ...είδατε...

Εδω που τα λέμε τα ερωτηματικά παραμένουν πολλά και αναπάντητα, αφού η ολιμία του θύμιζε πιο πολύ ...ποίημα σε σχολείο, παρά σοβαρό λόγο πρώην υπουργού.


* Πάμε για μεγάλη ...κωλοτούμπα; 

Μπορεί κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ.Παπακωνσταντίνου να βρέθηκαν λίγοι βουλευτές στην Ολομέλεια για να τον ακούσουν, φαίνεται όμως πως υπάρχουν βουλευτές οι οποίοι ξαναμπαίνουν σε σκέψεις. Κι αυτό γιατί φαίνεται πως πείστηκαν από το επιχείρημα Παπακωνσταντίνου ότι τα κόμματα βιάστηκαν.
Αυτό που συζητείται εντόνως αυτή τη στιγμή στους διαδρόμους της Βουλής και στα πηγαδάκια των βουλευτών είναι ότι μετά τις πρόσφατες εξελίξεις και την εμπλοκή Διώτη τα κόμματα θα έπρεπε να είχαν αποσύρει τις προτάσεις για προκαταρκτική και να επιλέξουν την λύση της εξεταστικής επιτροπής αφού πλέον υπάρχουν αμφιβολίες για το ποιος έκανε την αλλοίωση του usb

Δεν υπάρχουν σχόλια: