Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

"Αγαπητός" χωρίς προβλήματα στη Θεσσαλονίκη!

ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον 

Μπορεί η αλυσίδα «Αγαπητός Γαστρονομία Α.Ε.». να έκανε αίτηση προκειμένου να ενταχθεί στο άρθρο 107 του πτωχευτικού κώδικα,  όμως το ζαχαροπλαστείο  
«ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον» 
στην οδό Παύλου Μελά 6, στην περιοχή του Λευκού Πύργου,  είναι μια τελείως ξεχωριστή και υγιής σήμερα επιχείρηση
Με επιστολή της η κυρία Μαρία Βαλουγεώργη, επισημαίνει πως η εταιρεία «ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον» που εκπροσωπεί, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την...
«Αγαπητός Γαστρονομία Α.Ε.», που ως γνωστόν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, λόγω και της κρίσης, και ήδη κατέθεσε αίτηση πτώχευσης και εφαρμογής σχεδίου ανασυγκρότησης προκειμένου να πετύχει διακανονισμό των υπέρογκων χρεών της προς το Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τους προμηθευτές, καθώς και να διατηρήσει τις 63 θέσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα η κυρία Βαλουγιώργη, αναφέρει :
Με αφορμή τις δημοσιεύσεις σας με θέμα την οικονομική κατάσταση των καταστημάτων Αγαπητός, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να διευκρινίσουμε τα εξής: 
Από τις 28/7/2005, η εταιρία ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον, Μαρία Βαλουγεώργη Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε., που εδρεύει στη ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6, περιοχή ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ, τηλ. 2310 230230, έχει διαχωριστεί νομικά, οικονομικά, διοικητικά και οριστικά από τα υπόλοιπα καταστήματα που έχουν ως διακριτικό τίτλο το «Αγαπητός Γαστρονομία Α.Ε.». 
Η εταιρία ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6, είναι μια υγιής εταιρία με αρίστης ποιότητας προϊόντα, με τις συνταγές και παραδόσεις ποιότητας του ιδρυτού των ζαχαροπλαστείων ΑΓΑΠΗΤΟΣ, Αγαπητού Βαλουγεώργη, διότι μέσα σε αυτήν βρίσκεται ο Αθανάσιος Βαλουγεώργης, μεγάλος υιός του Αγαπητού Βαλουγεώργη, ο οποίος είναι ο πραγματικός συνεχιστής και τηρητής της αυστηρής παράδοσης, γεύσης και ποιότητας.  
Τονίζουμε, ότι η ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6, περιοχή ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (τηλ. 2310 230230), δεν έχει καμία σχέση με την αίτηση προσωρινής πτώχευσης που έχει υποβάλλει η εταιρία «Αγαπητός Γαστρονομία Α.Ε.». 
Το ζαχαροπλαστείο ΑΓΑΠΗΤΟΣ Άριστον ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 6 είναι μια τελείως ξεχωριστή και υγιής επιχείρηση. 

Με εκτίμηση, 
Μαρία Βαλουγεώργη

Δεν υπάρχουν σχόλια: