Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013

"Έχω τον Τσελεμεντέ του αναρχικού"

Δήλωσε ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης
«Έχω δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δύο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσελεμεντέ του αναρχικού. Μπορείτε να καλέσετε τον Δένδια να με συλλάβει. Τα ρόπαλα αυτά είναι σαν αυτά τα ωραία κονταράκια που έχει και το ΚΚΕ και χρησιμεύουν στις πορείες για να υπάρχει αλυσίδα προστασίας. Δεν ήξερα ότι κηρύχθηκαν παράνομα», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρ. Καραγιαννίδης στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.
Πρόσθεσε ακόμη πως,
«πριν γίνω βουλευτής ήμουν και πολίτης και εργαζόμενος στον ιδιωτικό τομέα. Όταν κάναμε διαδηλώσεις οργανωμένα, ο ίδιος ο κομματικός οργανισμός φέρνει τέτοια σημαιάκια με ρόπαλα τα όποια χρησιμεύουν στην αλυσίδα που προστατεύει την πορεία. Είναι παράνομο;»
Αναφορικά με την εκκένωση της Βίλας Αμαλία είπε πως «είναι μια προσπάθεια της αστυνομίας να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές. Είναι χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια γιατί είναι ένας χώρος στον οποίο ελεύθερα μπορούσες να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε. Το αν είναι κατάληψη δημόσιου χώρου ας αφήσουμε να το λύσει η Δικαιοσύνη όταν και αν θα γίνει η δίκη».

Ερώτηση Ε Μ ΠΡΟ Σ :  Καλά τα Μνημόνια υπάρχουν 22 χρόνια; Και εσυ  "Τι έκανες στον πόλεμο Χρηστάκη;"
Ο ίδιος κατάλαβε, αν δεν καταλάβατε εσείς..!
Καλά είπα στον Δένδια να κάνει ΝΤΟΥ στη "Κουμουνδούρου", τουλάχιστο να δούμε και να μάθουμε τα... οπλοστάσιο τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: