Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Βλέπουν στο στρατηγό Φράγκο τον νέο Παπάγο

Συζητήσεις στο χώρο της Δεξιάς για νέο πολιτικό σχηματισμό. Επικεφαλής του εμφανίζεται να μπαίνει ο στρατηγός Φράγκος

Πληροφορίες στο σημερινό Τύπο (του Σαββάτου) αναφέρουν πως ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος θα ηγηθεί νέου πολιτικού σχηματισμού, στον χώρο της δεξιάς και μάλιστα δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Παραπολιτικά", οι άνθρωποι οι οποίοι προχωράνε στην κίνηση αυτή βλέπουν στο πρόσωπο του στρατηγού τον "νέο Παπάγο", τον άνθρωπο ο οποίος θα μπορούσε να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.
Οι πληροφορίες θέλουν οι επαφές για το εγχείρημα να έχουν ήδη προχωρήσει, ενώ...
οι συζητήσεις αρχίζουν να απασχολούν όλο και περισσότερο βουλευτές και στελέχη που κινούνται στον χώρο της λεγόμενης λαϊκής Δεξιάς, ανεξαρτήτως από ποιο κόμμα προέρχονται.
Υπάρχουν στελέχη και οπαδοί από τους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑΟΣ, αλλά γίνεται λόγος και για τους αποχωρήσαντες από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Η κινητικότητα των τελευταίων ημερών αποτυπώνεται και στο γεγονός ότι υπάρχει, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, μια μυστική δημοσκόπηση που αφορά στο ενδεχόμενο δημιουργίας ενός κομματικού σχηματισμού υπό τον στρατηγό και σύμφωνα με την οποία τα ποσοστά αποδοχής στο σύνολο των ερωτηθέντων ξεπερνούν το 35%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: