Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Αυτοί δεν έχουν ευθύνη κύριοι της Νέας Δημοκρατίας;


Παιδιά... Ξεχάσατε να αναφέρετε ότι έχουν ευθύνες και αυτοί που κάλυπταν τον Παπακωνσταντίνου!

Να σας θυμίσουμε ότι κάποιος είχε πει στη Βουλή ότι δεν έχει σημασία ποια ονόματα έχει η λίστα αφού νομικά είναι παράνομη η αξιοποίησή της και να θυμήσουμε ότι κάποιος την είχε πάρει μαζί στο σπίτι του αντί να την αφήσει στις αρμόδιες υπηρεσίες και να ενημερώσει τον επόμενο υπουργό... 
Πως τον λέγανε; Πως τον λέγανε; Βενιζέλο ή κάπως έτσι αν θυμάμαι καλά... 
Μη γίνεστε λοιπόν αστείοι και μην ξέχνάτε ότι εσείς είστε κόμμα και όχι κυβέρνηση να κάνετε τα στραβά μάτια και να πετάτε το μπαλάκι στη δικαιοσύνη.  
Αργά ή γρήγορα θα διεκδικήσετε τις ψήφους του λαού και τότε τι θε πείτε;  
Ότι ο Βενιζέλος είναι μια χαρά; Μη γίνεστε λοιπόν γελοίοι...


Και ο άλλος που του έδινε δύναμη και υπερεξουσία;

Την ώρα που ρήμαζε και παρέδιδε τη χώρα, φρόντιζε για την οικογένεια.
Αυτός, που αρνήθηκε να δανειστεί η Ελλάδα όταν ακόμα μπορούσε από τις «αγορές», αυτός, που μιλώντας για «τιτανικό» έφερνε την καταστροφή πιο κοντά, που κατηγορούσε διεθνώς το κράτος που εκπροσωπούσε με τρόπο πρωτοφανή για τα διεθνή δεδομένα.
Αυτός ο άνθρωπος, που πήρε την Ελλάδα στο λαιμό του, είχε το ήθος να «ξεχάσει» ένα στικάκι ...
Γιατί δεν είναι μόνον αυτός: είναι εξίσου και ο πολιτικός του προιστάμενος, ο τότε πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, του έδωσε όλη αυτή την κάλυψη για να πετύχει αυτά που ήθελε. 

Του έδωσε την πλήρη, την απόλυτη εξουσία. 
Να μαγειρέψει και τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ ώστε να αυξηθεί το έλλειμμα και να οδηγηθούμε στο ΔΝΤ με τα "Μνημόνια" του, που μας έδεσαν χειροπόδαρα...
Χωρίς τον Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου δεν υπήρχε. Ολη του αυτή η δύναμη, ήταν δοτή και πήγαζε απευθείας από τον πρωθυπουργό.
Ο Παπανδρέου έχει αντίστοιχη ευθύνη.

Αυτοί οι άνθρωποι κατέστρεψαν έναν τόπο ολόκληρο.
Ξεκλήρισαν γενιές μέσα σε λίγους μήνες.
Ανοιξαν ένα καταστροφικό δρόμο που δεν έχει επιστροφή. 

Ηταν φυσικά, τότε, τα αγαπημένα παιδιά των «έξω», όπως και πολλών «μέσα» στη χώρα.
Οποιος μιλούσε για τα πεπραγμένα τους, για την καταστροφή που σπέρνανε, ήταν γραφικός, λαικιστής, δημαγωγός, ανεύθυνος, δεν ήταν «ευρωπαίος», δεν ήταν καν πατριώτης.

Αυτοί δεν έχουν ευθύνη κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; 

Αν αυτό δεν είναι εσχάτη προδοσία, τι είναι;

Και ιδού η "σφοδρή και αυστηρή" αντίδραση της ΝΔ..:
Για σοβαρότατα ερωτήματα που εγείρονται στην υπόθεση και βαρύτατες ευθύνες όπου αλλοίωσε το ..... περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, κάνει λόγο η ΝΔ σε ανακοίνωση της.
«Η διαπίστωση από τη Δικαιοσύνη ότι η αυθεντική λίστα Λαγκάρντ διαφέρει από εκείνη που είχε παραδοθεί προ διμήνου στις αρμόδιες αρχές, εγείρει σοβαρότατα ερωτήματα που πρέπει άμεσα και πειστικά να απαντηθούν» σημειώνει η ΝΔ.
«Ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν τα αποκρυβέντα ονόματα είναι συγγενείς πολιτικού προσώπου που παρέλαβε και διαχειρίστηκε τη λίστα αυτή. Οι ευθύνες όποιου παρενέβη και αλλοίωσε το περιεχόμενο της λίστας είναι βαρύτατες» υπογραμμίζει η ΝΔ και συνεχίζει: «Η αλήθεια πρέπει να έρθει άμεσα στο φως, όπως άμεση πρέπει να είναι και η απόδοση ευθυνών σε όποιον ανήκουν». 

Με πληροφορίες - ερωτήματα και από το φιλικό μας Ιστολόγιο Νάξιος 

Διαβάστε το άρθρο με τα σχόλια του και στο Olympia, ΕΔΩ :

Δεν υπάρχουν σχόλια: