Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Ανασυγκρότηση στην Αριστερά και στο βάθος … Σημίτης



Στην αναμπουμούλα … ο Σημίτης χαίρεται


Δεν είναι μόνο η κρίση στην Κεντροδεξιά που επαναφέρει στο πολιτικό προσκήνιο το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.  
Το ίδιο παρασκήνιο φαίνεται να εκτυλίσσεται και μάλιστα ακόμη πιο έντονα και στην δημοκρατική παράταξη, με κάποιους να θέλουν να δώσουν ρόλο στον Κώστα Σημίτη.
Οι πληροφορίες του parapolitika.gr κάνουν λόγω για ομάδα πρώην και νυν βουλευτών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που είναι σε απευθείας σύνδεση με τον Κώστα Σημίτη, ο οποίος δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για τις πολιτικές εξελίξεις, κάνοντας όχι μόνο παρεμβάσεις μέσω της...
αρθρογραφίας του, αλλά και δείχνοντας μέσα από τον συγγραφικό του οίστρο ότι χαράζει την δική του πολιτική γραμμή, διαχωρίζοντας την πολιτική του από αυτή που ακολούθησε το Κίνημα όταν παρέδωσε τα «κλειδιά» της εξουσίας στον Γιώργο Παπανδρέου.
Την ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης φαίνεται ότι δεν οραματίζεται μόνο ο Λοβέρδος, εν μέρει ο Βενιζέλος, ο Μίμης Ανδρουλάκης και άλλα στελέχη ή εκφραστές της Αριστεράς, αλλά στο παρασκήνιο φαίνεται ότι … υπάρχει και το όνομα του Κώστα Σημίτη, ή τουλάχιστον κάποιοι θέλουν να … υπάρχει απέναντί τους.
Άλλες πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι πολλά στελέχη και πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ περιμένουν το "πράσινο" φως από το Σημίτη, για να εκφραστούν αναλόγως απέναντι στο κόμμα του Λοβέρδου...
Στέλλα Νοβάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: