Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Απανθίσματα των εφημερίδων της Κυριακής

—–ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Βγάζουν από το ψυγείο τον Σιμήτη. Δεν ξέρω τι να σημαίνει αυτό αλλά η ντουλάπα με τους σκελετούς και τους βρικόλακες έπρεπε να είχε ανοιχτεί και να ήταν μέσα.
13.5δις έφυγαν από τις τράπεζες την τελευταία εβδομάδαΑυτό κι αν είναι είδηση. Πως με τέτοια αντιπατριωτική κίνηση μπορώ να σε πιστέψω ωρέ Αντώνη. Ας είχα την χάρη να σε κάνω καρικατούρα του  Δον Κιχώτη και Σάντσα Πάντσα εκείνον τον Χατζηδάκη.  ...
 
Σαμαράς: Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά πλέον είναι ασφαλήςΠόσο μακρύς είναι. Πέντε, δέκα είκοσι πενήντα; Πόσα χρόνια δουλείας και ξεπουλήματος; Πόσα χρόνια ξευτίλας για να φτάσουμε στο σημείο της κατακόρυφης πτώσης; Μακριά, πέρα μακριά θα δούμε το φως στην άλλη μεριά. 
Στα εκλογομαγειρεία για κατάργηση του μπόνους των 50 εδρών. Έτσι πάντα γίνεται. Όχι πως θα κυβερνήσουμε σωστά για τον λαό αλλά πως θα διαιωνίσουμε τις καρέκλες μας. Αν έχετε ωρέ θρασίμια λίγο ντροπή πάνω σας, κάντε εδώ και τώρα απλή αναλογική. Εμπρός! Τίποτε δεν περιμένει.  
——-ΤΟ ΒΗΜΑ
Το 75% των βουλευτικών αποδοχών αφορολόγητοΠως και με τι να με πείσεις να σε πιστέψω. Σε τι να πιστέψω και πως θα σωθώ. Βοήθεια φωνάζω. Ακούει κανείς;
——-ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Σε εθνικό πένθος οι ΗΠΑ. Πενθεί και πονάει όλος ο κόσμος μαζί και μεις. Γι αυτούς όμως που έβαλαν τέρμα στην ζωή τους στην Ελλάδα για την ιστορική μας ξεφτίλα δάκρυσε κανείς; Μίλησε κανείς; Ανησύχησε κανείς; Εξέφρασε την λύπη του κανείς; Είπε τίποτε κανείς;  
——-ΑΥΓΗ
Ταξίδι Τσίπρα σε Αργεντινή-Βραζιλία. Αλέξη μου τα προβλήματα είναι εδώ. Και λύνονται ατάκα κι επί τόπου. Άσε την Βραζιλία στους Βραζιλιάνους και την Αργεντινή στους Αργεντίνους.
——–ΘΕΜΑ
Όλοι οι κηπουροί στο HarvardΝαι, ξεπλένονται όλοι τους πολιτικά για να γίνουν αγνοί σαν νυφάδες χιονιού. Όταν θάρθει όμως η ώρα της πληρωμής θρασύμια … η συνέχεια στο Γουδί.
——-ΤΥΠΟΣ
Λαυρεντιάδης:Πως στήθηκε, ποιους καίει. Ρε δεν μας παρατάτε παπαγάλοι. Ποιος πλήρωσε ίσα με τα τώρα για να πληρώσει κι αυτός. Είστε όλοι σας δεμένοι με την χρυσή κλωστή της omerta.
—–ΕΘΝΟΣ
Ώρα αλλαγών σε πρόσωπα και μοντέλο διακυβέρνησης. ΝΑΙ με όλη μας την φωνή, αλλά ΚΑΝΕΙΣ από τους σημερινούς, χτεσινούς, περσινούς και όποιοι με οιονδήποτε τρόπο ενασχολήθηκαν με την πολιτική να μην ξανά/μανά ασχοληθούν.Μόνο παρθενογεννημένοι!
—–REAL
Βόμβα από Βρυξέλες. Η επαναγορά του χρέους φέρνει νέα μέτρα την άνοιξη.Αυτό έπρεπε νάναι ο κύριος τίτλος στην εφημερίδα και όχι τα πετρέλαια. Αυτά τα ξέρει ο κόσμος τ’ ακούει στην εκκλησία “Και διεμοιράσαντο τα ιμάτια εν εαυτοίς …”. Τα νέα μέτρα και η κατρακύλα του Έλληνα με όλα τα συνεπακόλουθα. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι η ενόραση Σαμαρά-Χατζηδάκη.
—–ΒΡΑΔΥΝΗ
Ουράνιο τόξο στα γκρίζα ΧριστούγενναΟΧΙ φίλε. Φέτος δεν θάναι όπως τα νιώθαμε κάποτε. Θυμάστε τον Παπαγιάνναρο στις αδερφοφάδες; Με την Παναγιά παραμάσχαλα αρνήθηκε την Ανάσταση μέχρι να ελευθερωθεί η εγκυμονούσα μάνα και να βγάλει όλα τα κατακάθια από μέσα της. Τέτοια Χριστούγεννα θέλει ο κόσμος. Χριστούγεννα αγάπης, συμπόνιας. Χριστούγεννα της …γέννησης της ελπίδας και όχι της σταύρωσης. Βέβηλοι!
——ΝΙΚΗ
Θαλασσινός: Πολύ σύντομα θα αρπάζουμε ο ένας το φαγητό του άλλουΟ προφήτης του μήνα. Εύγε!
—–ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ευτυχώς το Gredix πέθανε αλλιώς θα είχαμε καταστραφείΜειράκιον Κεδίκογλου, αυτό να μην το ξεχνούτε ποτέ. Κάποτε θα χρειαστεί.
—-ΤΟ ΧΩΝΙ
Ποιοι θα ζουν με 54 ευρώ τον μήνα. Ποιοι θα; Χαχαχαχαχα … έλα ντε! Να χαρείς γέλασα.
—–Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
Εξοντώνουν την μεσαία τάξηΜας δουλεύετε; Η μεσαία πάει, τέλειωσε. Έγινε … μπατίρ τάξη. Τώρα κάνουν άλλη μεσαία. Στο τέλος μάθετε όλοι εσείς που τους πιστεύετε πως θα γίνουν δύο τάξεις. Οι μεν και οι δεν. Και ανάμεσα η άβυσσος. Αμφιβάλετε;
Κουβέλης: Δεν συνεργαζόμαστε με τον ΣΥΡΙΖΑΜπάρμπα Φώτη τα πράγματα είναι απλά. Για να συνεργαστείς πρέπει πρώτα να βγείς. Άντε καληνύχτα.   
Φτωχομάνα Θεσσαλονίκη. Η ανεργεία και τα λουκέτα γυρίζουν την πόλη 60 χρόνια πίσω. —————-Δυστυχώς, έτσι είναι—————-
Καλή ημέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: