Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Αυτή είναι η Χώρα - πρότυπο των Τσιπροκαμμένων: Δύο νεκροί σε λεηλασίες σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Εδώ και δύο μέρες στην Αργεντινή πραγματοποιούνται λεηλασίες σούπερ μάρκετ σε μεγάλες πόλεις της χώρας.  
Την Πέμπτη ξεκίνησαν από την πόλη Μπαριλότσε, στα δυτικά, στην Ρεσιστένσια, στο βορειοανατολικό τμήμα της χώρας και στις Καμπάνα και Σάρατε, που είναι και οι δύο στην επαρχία του Μπουένος Άιρες.
Όμως σήμερα...


Παρασκευή, στην τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αργεντινής, Ροσάριο, κατά τη διάρκεια λεηλασίας έχασαν τη ζωή τους δύο άνθρωποι και άλλοι δύο τραυματίστηκαν, σύμφωνα με αξιωματούχο της ασφάλειας.
«Δύο άνθρωποι πέθαναν και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά στις λεηλασίες», δήλωσε ο αξιωματούχος σε συνέντευξη Τύπου που μετέδωσαν τα τηλεοπτικά δίκτυα.

«Το ένα από τα θύματα σκοτώθηκε από σφαίρες και το άλλο από μαχαίρι», διευκρίνισε, προσθέτοντας ότι τα σουπερμάρκετ στα οποία έγιναν λεηλασίες ανήκουν τα περισσότερα στην κινεζική κοινότητα.

Η κυβέρνηση αποφάσισε την αποστολή περίπου 400 χωροφυλάκων στην Μπαριλότσε, όπου υπέστη λεηλασίες ένα κατάστημα Chango Mas (Walmart) στα προάστια της πόλης αυτής των 50.000 κατοίκων, η οποία βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Χιλή.


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δε βλέπω εξαθλιωμένους να κλέβουν τρόφιμα αλλά κοινούς κλέφτες να βουτούν τηλεοράσεις. Τι μας λέτε;

Yannis54 είπε...

Πραγματι...
Μην χρησιμοποιητε την Αργεντινη ως "παραδειγμα προς αποφυγη" μεσω μνημονίων !!
Οσονουπω και στη Ελλαδα υπο το "σωτηριο Ευρω" !!
Καποια στιγμη θα τελειωσουν και οι παροχες "αερα" ενω ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ (ζεστο χρημα) σημερινα και μελλοντικα¨θα πηγαινουν στους δανειστες "αερα" !!


ΥΓ.

Stathis είπε...

Το Δάσος... το δάσος..!
Μη κοιτάτε το δάκτυλο.

Ανώνυμος είπε...

Με μια μεγαλη διαφορα!! Η Αργεντινη ηταν ΠΑΝΤΑ μια χωρα με δυο κοινωνικες ταξεις ,τους φτωχους και τους πλουσιους!!Η Ελλαδα ειχε την μεσαια ταξη η οποια ηταν και η πλειοψηφια!Κανεις δεν μενει σε παραγκουπολεις και κατω απο τις γεφυρες οπως σε ολα τα κρατη της Λατινικης Αμερικης!!

enaoum είπε...

αληθεια ποιος θα μας πει τι πραγματι συμβαινει μ που ειναι η υπερβολη και η σκοπιμοτητα ? τι γινεται στη χωρα αυτη ? εχει καμια σχεση η χωρα μας με οσα εγιναν στο παρελθον αλλα και τωρα ? μια απαντηση αμεροληπτη και ειλικρινη μπορει να δωσει καποιος ?