Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

"Μυστική" συνάντηση Καραμανλή- Πέτερινγκ...


Ο πρώην πρωθυπουργός συναντήθηκε μόνος του με τον Γερμανό*
Μπορεί ο πρώην πρωθυπουργός να μην  τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση με την οποία το θινκ τανκ των γερμανών Χριστιανοδημοκρατών ( Ίδρυμα Αντενάουερ ) εγκαινίασε την επανενεργοποίησή του στην Ελλάδα, όμως ο Πέτερινγκ στην ομιλία του στο Μουσείο της Ακρόπολης το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωσε ότι θα έβλεπε τον πρώην πρωθυπουργό, προφανώς για να μη θεωρηθεί ότι το κάνει παρασκηνιακά.
Η συνάντηση, όπως λέει ο...

μικροπολιτικός, έγινε χθες το πρωί στα γραφεία του Ιδρύματος Αντενάουερ στη Μουρούζη, δίπλα μάλιστα στο διαμέρισμα του Αντώνη Σαμαρά. Η συζήτηση κράτησε αρκετή ώρα και ήταν «ουσιαστική».
Ο Καραμανλής μετέβη εκεί με συνεργάτες, αλλά στη συνάντηση, εκτός από τους δύο άνδρες και τη διευθύντρια του Ιδρύματος στην Αθήνα, κανένας άλλος δεν ήταν παρών!!
Ο Καραμανλής είχε συναντηθεί ξανά με τον Γερμανό το 2009 , ως πρωθυπουργός. Αντιγράφουμε από ρεπορτάζ της εποχής για την τότε συνάντηση:
"Σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα η επίσημη συνάντηση του πρ. πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Χανς Γκερτ Πέτερινγκ. Οι δύο άντρες συζήτησαν για τις εξελίξεις σχετικά με τη Συνθήκη της Λισαβόνας αλλά και την ενίσχυση του ρόλου του ευρωκοινοβουλίου"
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: