Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Σαμαράς: Η δικαιοσύνη αρμόδια να διαλευκάνει τις κατηγορίες κατά της οικογένειας Παπανδρέου

antonis-samaras-i-dikaiosuni-armodia-na-dialeykanei-tis-katigories-kata-tis-oikogeneias-papandreoy--ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
«Η ελληνική δικαιοσύνη θα διαλευκάνει πλήρως τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή μελών της οικογένειας Παπανδρέου» είπε ο Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην βαυαρική εφημερίδα Munchener Merkur. Προσθεσε ωστόσο ότι «δεν πρέπει να προδικάζουμε το αποτέλεσμα».
Ο πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα υπάρξουν σκληρότερες ποινές για τους φοροφυγάδες ενώ εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι η χώρα θα ξεπεράσει μέσα στον επόμενο χρόνο τη δύσκολη περίοδο και από το τέλος του 2013 θα υπάρξει...

ανάπτυξη. «Υπάρχουν ήδη ενθαρρυντικά σημάδια και η ψυχολογία αρχίζει ήδη να αλλάζει», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμεενος στις σχέσεις με τη Γερμανία, ο πρωθυπουργός τόνισε ότι «είμαστε εταίροι που μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά. Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα ο ένας από τον άλλον, αλλά θα κερδίσουμε ακόμα περισσότερα έαν έχουμε συχνότερη επικοινωνία».


«Η υπόθεση της Ελλάδα θα είναι επιτυχημένη ιστορία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη» τόνισε ο κ. Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι η χώρα πρέπει να αποδειχθεί αξιόπιστη.

Ο πρωθυπουργός επισκέπτεται την Κυριακή τη Βαυαρία όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του γερμανικού κρατιδίου, Χριστιανοσοσιαλιστή Χορστ Ζεέχοφερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: