Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

"Πλακάκια" ΣΥΡΙΖΑ με ΓΑΠ - Αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου!!!



Η ...προσεκτική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια προσεκτική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ ρίχνει ευθύνες για την λίστα Λαγκάρντ τόσο στον Παπακωνσταντίνου , όσο και στον Βενιζέλο

Ωστόσο  

αφήνει στο απυρόβλητο τον Παπανδρέου, 

του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται καν:  
"Η ετεροχρονισμένη απομάκρυνση του κ. Παπακωνσταντίνου δεν αναιρεί τις προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου, αλλά και συνολικά του ΠΑΣΟΚ, για την προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ", αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:...
"Και το κυριότερο. Είναι αδιανόητο, αυτοί που ευθύνονται για την όλη υπόθεση, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω. Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι."
Για την ιστορία πριν λίγο καιρό, στις 30.10.2012, ο Τσίπρας ζητούσε την τιμωρία του Παπανδρέου: «Οι πρόσφατες αποκαλύψεις στις ακροάσεις που έγιναν στη Βουλή, με τον πρώην υπουργό Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου να παραδέχεται ότι μαζί με τον πρώην Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου επισκέφτηκαν τον Πρόεδρο της ελβετικής τράπεζας HSBC τον Ιανουάριο του 2011, αλλά και η μεγάλη αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ από το περιοδικό HOT DOC, δημιουργούν τεράστιο πολιτικό θέμα»
Τι άλλαξε μέσα σε δυο μήνες; 


ΥΓ. Ο Βενιζέλος διέγραψε τον Παπακωσταντίνου γιατί από ότι άκουσε στις ειδήσεις το μεσημέρι , αφαίρεσε τις αγαπητές του εξαδέρφες και τους συζύγους τους από τις λίστες Λαγκάρντ για να μη γίνει κανένα κακόβουλο σχόλιο λόγω της συγγένειας τους - όπως εξήγησε ο κύριος Μπάμπης..! 
Τον κύριο Μπάμπη τον πιστεύω, όπως τον πίστευα κι όταν έλεγε ότι ο Παπακωσταντίνου είναι σοβαρός άνθρωπος που θα πατάξει τη φοροδιαφυγή. 
Και ο Γιωργάκης μετά ζήτησε να ρίξουν φως... 
"Αν δεν καεί αυτός – αν δεν καείς εσύ - πως θα γενούνε τα σκοτάδια φως;"
 Στο σκοτάδι ζούσε τόσο καιρό ο κακομοίρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: