Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

"Παραμύθι ο ...πρίγκιπας Αλέξης"


Το «κορίτσι του Τσίπρα» μιλά στο «S» για την πολιτική και το όνειρό της, την υποκριτική   

Η Τέτη Καλαφάτη, είναι το όμορφο κορίτσι που πριν από τις κρίσιμες φετινές εκλογές, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα χιουμοριστικό βίντεο της ΟΝΝΕΔ και τράβηξε πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας. 
Στο σποτάκι έκανε το «κορίτσι του Αλέξη» που μετά από μια… χλιδάτη βραδιά σε ένα ακριβό εστιατόριο, τους πέταγαν έξω κακήν κακώς , αφού δεν υπήρχαν λεφτά για να πληρωθεί ο φουσκωμένος λογαριασμός και οι προσδοκίες για… μονομερή διαγραφή του χρέους, έμειναν όνειρα θερινής νυκτός. 
Το βίντεο είχε σαφή πολιτική χροιά...
καθώς ήταν η περίοδος όπου ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε πως η Ευρώπη «μπλοφάρει» και δεν πρόκειται να μας πετάξει από την ευρωζώνη, αν δεν πληρώσουμε τον «λογαριασμό».
Η Τέτυ πάντως από το συγκεκριμένο βίντεο πήρε τα… πάνω της, καθώς εκτός από την εντυπωσιακή της εμφάνιση, αποτύπωσε με επιτυχία και νάζι, το κορίτσι που θαμπώνεται… εύκολα από τον μεγαλοιδεατισμό και τα παχιά λόγια, αλλά πολύ σύντομα έρχεται αντιμέτωπη με την σκληρή πραγματικότητα.
Η ίδια μιλώντας στο ένθετο «secret» της εφημερίδας "Παραπολιτικά" λέει πως η απόφασή της εκείνη «ήταν αμιγώς επαγγελματική» καθώς ήδη ένα χρόνο πριν, είχε ξεκινήσει τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός. «Ένας ηθοποιός» λέει «είναι εκτελεστικό όργανο. Εγώ αποτύπωσα όσο καλύτερα μπορούσα αυτό που έπρεπε. Στην προκειμένη περίπτωση ήταν ένα έξυπνο σποτάκι με δυνατό νόημα , το οποίο με έβρισκε σύμφωνη τη δεδομένη χρονική περίοδο». Δεν παραλείπει πάντως να πετάξει τη… σπόντα της για την πολιτική του Αλέξη Τσίπρα.  
«Δε συμφωνώ με την συγκεκριμένη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω η χώρα μου να πάει μπροστά με στόχους και όραμα. Όλοι έχουμε ανάγκη έναν «πρίγκιπα» που θα σκοτώσει τα …ξωτικά και θα μας ταξιδέψει σε μία εξιδανικευμένη πραγματικότητα» λέει με μία …καλλιτεχνική διάθεση αλλά προσθέτει πως «δυστυχώς όμως η Ελλάδα νομίζω πως το έχει δει πολλάκις το εν λόγω παραμύθι και εξαιτίας αυτού βρίσκεται στην παρούσα κατάσταση. Είναι στο χέρι μας το αν θα επιλέξουμε να εθελοτυφλούμε ή να ξεπεράσουμε τα πάθη μας και τον εγωισμό μας και να λειτουργήσουμε σαν ομάδα.»

«Θέλει ρίσκο...»

Την κρίση δεν την βλέπει με φόβο και απαισιοδοξία. Θεωρεί πως η γενιά της έχει την ευκαιρία να αποδείξει πως μπορεί όχι μόνο να σταθεί όρθια , αλλά και να χτίσει κάτι καινούργιο. «Θέλει ρίσκο και όχι φόβο. Μέσα από την κρίση πρέπει να δούμε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και όχι να μεμψιμοιρούμε…» 
Τα επόμενα βήματα της τα σχεδιάζει με προσοχή και κυρίως έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά… Σε ό, τι κάνει την βοηθά πολύ και η …τρέλα που κουβαλά , λόγω της κεφαλονίτικης καταγωγής. Εξάλλου εκεί είναι ο τόπος που έχτισε τα παιδικά της όνειρα και με κάθε ευκαιρία επιστρέφει. Όχι όμως τώρα , καθώς όπως λέει ετοιμάζει πυρετωδώς κάτι για το νέο έτος που θα αρέσει και το βέβαιο είναι πως θα μεγαλώσει το …φαν κλαμπ της.

 Κατακτά και το σανίδι

Η Τέτυ πάντως πριν παίξει στο βίντεο της ΟΝΝΕΔ, είχε κάνει μια πορεία ως μοντέλο και μάλιστα με επιτυχία. Το εντυπωσιακό κορμί της και το εκφραστικό της πρόσωπο , είχε κάνει ήδη χαμό στα social media, καθώς ως μοντέλο είχε συμμετάσχει στο διαγωνισμό Martini Royale Casting, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό! Ήταν μια καλή στιγμή τόσο για την ίδια, όσο και για την Ελλάδα καθώς σε μια περίοδο μιζέριας η ομορφιά της Τέτυς , έλαμψε διαφημίζοντας την Ελλάδα και τα διαχρονικά …καλά της!
Το όνειρο της ωστόσο ήταν πάντα η υποκριτική. Ήδη από την εποχή που ήταν στη Νέα Υόρκη , σπούδασε και φρόντισε να αποκτήσει τα πρώτα της εφόδια… Η ίδια λέει πως «Η υποκριτική προέκυψε από την ανάγκη μου να εκφραστώ , να επικοινωνήσω , να συγκινήσω ..να κάνω τους θεατές μίας αίθουσας να προβληματιστούν και να γίνουν πιο ανθρώπινοι…» 

Την τέχνη την θεωρεί μια μορφή …απόδρασης από την σημερινή οικονομική κρίση και την μιζέρια που θέλοντας και μη μας περιβάλλει.«Είναι μία μορφή ψυχοθεραπείας .. όποιος ασχολείται με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ξέρει πως είναι ανεκτίμητο αυτό το συναίσθημα…»

Δεν υπάρχουν σχόλια: