Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Διεκδίκησε χρήματα για να "στήσεις" την δική σου επιχείρηση.



Διαγωνισμός με χορηγό την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Αν είσαι νέος και έχεις μια έξυπνη λαμπρή και προτότυπη ιδέα που μπορεί, με καθοδήγηση και τη βοήθεια ειδικών, να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, τότε μπορείς να διεκδικήσεις το βραβείο του διαγωνισμού YoungBusinessman, χορηγός επικοινωνίας του οποίου είναι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Στο Διαγωνισμό μπορούν να πάρουν μέρος νέοι ή νέες έως 40 ετών
Οι υποψήφιοι σε πρώτη φάση καλούνται να καταθέσουν τις Ιδέες τους για τη δημιουργία μιας νέας επιχείρησης οι οποίες στη συνέχεια αξιολογούνται...
από την Επιτροπή Αξιολόγησης του Διαγωνισμού και επιλέγονται οι δέκα καλύτερες Επιχειρηματικές Ιδέες που προκρίνονται στον Τελικό.
Όσοι έχουν προκριθεί στη δεύτερη φάση του Διαγωνισμού YoungBusinessman καλούνται να υποβάλλουν πλέον ένα αναλυτικότερο Επιχειρηματικό Σχέδιο (BusinessPlan) αναφορικά με την υλοποίηση της Επιχειρηματικής τους Ιδέας και διαγωνίζονται σε ανοιχτή στο κοινό εκδήλωση. 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι υποψήφιοι παρουσιάζουν το Επιχειρηματικό τους Σχέδιο και δέχονται ερωτήσεις από την Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό.
Στο τέλος της εκδήλωσης συγκεντρώνεται η βαθμολογία από την Επιτροπή Αξιολόγησης και ανακοινώνονται οι νικητές. 
Οι τρεις πρώτοι με την υψηλότερη βαθμολογία λαμβάνουν χρηματικά έπαθλα : 6.000 € ο πρώτος νικητής, 4.000 € ο δεύτερος νικητής και 2.000€ ο τρίτος νικητής, ενώ παράλληλα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες από την PraInternational προκειμένου να προχωρήσουν με επιτυχία και ταχύτητα στην υλοποίηση των στόχων τους.
http://www.parapolitika.gr


Για την Αίτηση Συμμετοχής στον διαγωνισμό κάντε κλικ, ΕΔΩ!


ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Συμβουλευτικές υπηρεσίες μπορεί να σας προσφέρει και το Ε Μ ΠΡΟ Σ   για Ανάπτυξη, με εμπειρία 30 ετών και πλέον ( Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2521031300 και 2521046310 - Mail: sarafop@otenet.gr ), χωρίς καμία επιβάρυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: