Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της απάτης: Ο Παπακωνσταντίνου έλεγε πως πήρε την λίστα από τις μυστικές υπηρεσίες... - Η παραπομπή Παπακωνσταντίνου συμπαρασύρει Παπανδρέου και Βενιζέλο.

ellada parapompi papandreou

Όπως ακριβώς τα λέει η "Ελλάδα"

Αρκεί να μην σταθούν στο θέμα της αλλοίωσης αλλά να κινηθούν άμεσα και στον τρόπο απόκτησης.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν τον Παπακωνσταντίνου μεταφέρονται και στον Παπανδρέου, αφού ήταν ο μόνος που τον νομιμοποιούσε όταν ο τελευταίος καταστρατηγούσε το κοινοβούλιο και τους νόμους. 

Ο Παπακωνσταντίνου ΔΕΝ εξελέγη. Διορίστηκε από τον Παπανδρέου...

Η λίστα δεν θα μπορούσε να έλθει “μαύρη”, εκτός εάν ο πρέσβης παραδεχθεί ότι συμμετείχε αυτοβούλως στους σχεδιασμούς Παπακωνσταντίνου. Δεν είναι όμως έτσι και θα αποδειχθεί ότι η εντολή εδόθη από τον “πολιτικό του προιστάμενο”.

Όσο για τον Βενιζέλο, μπορεί να μην βαρύνεται με την αλλοίωση και την απόκρυψη αλλά έχει σοβαρότατες ευθύνες για την μη διερεύνηση τόσο της υπόθεσης, όσο και την μη χρήση της λίστας για τον εντοπισμό φοροφυγάδων. Κατηγορίες που μπορούν εν μερει να αποδοθούν και στον κύριο Στουρνάρα αφού η “πρωτοβουλία” επαναφοράς της λίστας έγινε κατόπιν της εισήγησης νομικού χαρακτήρα από τον Παυλόπουλο, όταν εξέταζε τον Στουρνάρα στην επιτροπή διαφάνειας!

Αλλά υπάρχει και το μείζον θέμα, όσων νομιμοποίησαν πολιτικά τον Παπακωνσταντίνου δίνοντας του ψήφο εμπιστοσύνης με την κυβέρνηση Παπαδήμου που (εκ)τέλεσε το δολοφονικό για την οικονομία PSI.

Αναρτήθηκε από την olympiada ,Δεκεμβρίου 31, 2012

Η αποκάλυψη της απάτης: Ο Παπακωνσταντίνου έλεγε πως πήρε την λίστα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ είχε παραδοθεί θεσμικά στον πρέσβη!

20121230-212738.jpg

Το Ολυμπία φέρνει σήμερα στο φως το ντοκουμέντο της μεγάλης απάτης που δείχνει ότι η απόκρυψη της λίστας Λαγκάρντ ήταν μεθοδευμένη ενέργεια από πολιτική συμμορία την οποία προσπαθούν να αποκρύψουν εμμένοντας στο θέμα της αλλοίωσης. 

Το μέγα πολιτικό σκάνδαλο λοιπόν ξεκίνησε πολύ πριν την αλλοίωση της λίστας. Για την ακρίβεια, από την στιγμή που οι Γάλλοι αποφάσισαν να δώσουν -ως όφειλαν βάσει της διακρατικής συμφωνίας που έχουμε- το αντίγραφο που αφορούσε την Ελλάδα, ώστε να αξιοποιηθεί όπως έκαναν οι άλλες χώρες της ΕΕ. 

Αυτή τη νόμιμη και θεσμική παράδοση λοιπόν, ο κύριος Παπακωνσταντίνου την απέκρυψε λέγοντας ότι ήλθε στα χέρια του από μυστικές υπηρεσίες. Σήμερα γνωρίζουμε από την ένορκη κατάθεση που αποκαλύψαμε ότι η λίστα όχι μόνο δόθηκε θεσμικά στα χέρια του κυρίου Κλή, του πρέσβη μας στην Γαλλία, αλλά στην διαδικασία ενεπλάκει και το υπουργείο δικαιοσύνης της Γαλλίας, ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή σκιά στο θέμα νομιμότητας της χρήσης της.
Όμως, αυτή η λίστα κατέληξε “μυστηριωδώς”, με έκνομη διαδικασία στα χέρια του Παπακωνσταντίνου.
Ο κύριος Διώτης μάλιστα στην κατάθεση του και σε ερώτηση του Προκόπη Παυλόπουλου, ομολόγησε ότι ο κύριος Παπακωνσταντίνου του ισχυρίστηκε πως η λίστα έφτασε στα χέρια του μέσω μυστικών υπηρεσιών!! Εξ ου και το νομικό κώλυμα που επικαλέσθηκε ο κύριος Διώτης, που βεβαίως καταρρίφθηκε ακαριαία από τον Παυλόπουλο.
Τι προκύπτει λοιπόν; Είπε ψέμματα ο Διώτης για να συκοφαντήσει τον Παπακωνσταντίνου; Γιατί ο τελευταίος τότε δεν το διέψευσε; Ειδικά μετά τα ντοκουμέντα που αποκάλυψε το Ολυμπία και τεκμηριώνουν την σκανδαλώδη διαδικασία μεταφοράς της λίστας;
Εμείς θεωρούμε ότι ο Διώτης λέει αλήθεια στο συγκεκριμένο θέμα, αφού τα ψεύδη του Παπακωνσταντίνου σε όλες τις υποθέσεις που εμπλέκεται, είναι εξόφθαλμα και προς κάθε κατεύθυνση. Άρα:
Πρέπει άμεσα να ελεγχθεί ο πρέσβης Κλης που περιέργως παραμένει ακόμα στο απυρόβλητο. Καταστρατήγησε την διαδικασία με δική απόφαση, άρα εμπλέκεται άμεσα στο σκάνδαλο; Ή έλαβε εντολή από τον πολιτικό του προϊστάμενο, που βεβαίως δεν ήταν ο Παπακωνσταντίνου αλλά ο Γεώργιος Παπανδρέου ως πρωθυπουργός και υπουργός εξωτερικών; Ή ο κύριος Κλης ή ο κύριος Παπανδρέου είναι ένοχοι. Ας το βρει η δικαιοσύνη. Δείτε τα ντοκουμέντα:
Η κατάθεση Διώτη όπως παρουσιάστηκε στην Ημερησία:

20121230-214256.jpg

Και τα ντοκουμέντα από την ένορκη κατάθεση που σας αποκάλυψε το Ολυμπία:

20121230-214345.jpg

20121230-214351.jpg

About these ads

 

Σχετικό:  Αυτοί δεν έχουν ευθύνη κύριοι της Νέας Δημοκρατίας; 

Το παραπάνω άρθρο και στο Olympia με τα 100 και πλέον σχόλια του, ΕΔΩ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: