Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2012

Η Μαργαρίτα Παπανδρέου στη λίστα Λαγκάρντ

ΤΙ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ Στέλιος Στασινόπουλος


Η γυναίκα μυστήριο με την καταθεση των 500 εκατ.  είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου! 
Αυτό αναφέρεται στο περιεχόμενο της δικογραφίας το οποίο συνέταξαν και διαβίβασαν στη Βουλή οι οικονομικοί εισαγγελείς κ. Γρηγόρης Πεπονης και Σπύρος Μουζακίτης.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ κ. Στελιος Στασινόπουλος στη καταθεση την οποία έδωσε στις 3 Οκτωβρίου 2012 στους κ. Πεπονη και Μουζακίτη είναι αυτός που εμπλέκει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Παπανδρέου στην υπόθεση της λίστας Λανγκαρντ...

Ο κ. Στασινόπουλος επικαλείται μαρτυρίες δύο διευθυντων της υπηρεσίας του ΣΔΟΕ.
Τα πρόσωπα αυτά είναι εκείνα τα οποία αποκαλύπτουν πως η γυναίκα μυστήριο που έχει το υψηλότερο ποσό καταταθέσεων στην επιμαχη λίστα είναι η κυρία Παπανδρέου.
Στην ενορκη καταθεση του ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ, ο κ. Στασινόπουλος αναφέρει χωρίς περιστροφές ότι την προηγούμενη ημέρα της καταθεσης του στους δύο εισαγγελείς και κατα τη διαρκεια σύσκεψεις που είχε στις 2 Οκτωβρίου με το σύνολο των διευθυντών της υπηρεσίας του απηυθυνε το ερωτημα στους συνεργάτες του αν γνωρίζουν κάτι σχετικό για τη λίστα λανγκαρντ.

Ο κ. Στασινόπουλος στην καταθεση του σημειωνει:

«Ο κ. Νίκος Λέκκας μου απάντησε ότι δεν εχει δει τη λίστα αλλά εχει ακούσει ότι η γυναίκα με τα 500 εκατ. είναι πολιτικό προσωπο και είναι η κυρία Μαργαρίτα Παπανδρέου.

Το ίδιο απάντησε και ο κ. Ευαγγελος Καραμάνος, διευθυντης ειδικών υποθέσεων του ΣΔΟΕ».

Το νόμισμα στο οποίο είναι το ποσό των 500 εκατ. δεν διευκρινίζεται από τον κ. Στασινόπουλο στην καταθεση του.

Σχετικό ρεπορτάζ υπάρχει στο σημερινό Πρώτο Θέμα που κυκλοφορεί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: