Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012

Κουράκος: "Σε κόμμα που είναι χρηματοδότης ο Βουλγαράκης δεν έχω θέση..." και αποχώρησε από τους ΑΝΕΛ !


Κατήγγειλε εμπλοκή του Βουλγαράκη στους ΑΝΕΛ: "Σε κόμμα που είναι χρηματοδότης ο Βουλγαράκης δεν έχω θέση..." δήλωσε ο Βουλευτής 
Με αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου αποχώρησε ο βουλευτής της Β' Πειραιά Γιάννης Κουράκος λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων. 
Αίσθηση ωστόσο προκάλεσε η δήλωση του κ. Κουράκου, ότι "σε κόμμα που είναι χρηματοδότης ο Βουλγαράκης ... δεν έχω θέση". 
Ειδικότερα, σε «παρουσία» του Γιώργου Βουλγαράκη πίσω...
από τους ΑΝΕΛ αναφέρθηκε ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: "Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;".
Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γ. Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, του απάντησε: "Τι μου ζητάς; πώς να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;". Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.
Πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή Β’ Πειραιά, ο ίδιος και ο κ. Ζώης είναι πρόθυμοι να πάνε στον εισαγγελέα και να ζητήσουν την άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου, προκειμένου να επιβεβαιωθεί η αλήθεια των ισχυρισμών Βουλγαράκη και ότι καλούν τον κ. Καμμένο να πράξει το ίδιο.
Τέλος ο κ. Κουράκος είπε ότι ο ίδιος δεν έχει καμία θέση στο κόμμα όταν βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης πίσω από αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: