Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλος: Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος και ξύπνησα ομοφοβικός!- VIDEO

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δίνει τις δικές του απαντήσεις για το «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την περιβόητη δήλωσή του «έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα», ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε τη δική του απάντηση σήμερα το πρωί, μέσααπό την εκπομπή του Ant1.
«Το πολιτικό μου γραφείο δεν έβγαλε δελτίο τύπου να λέει: έχω πηδήξει τη μισήΑθήνα! Δεν ήταν αυτή η σημασία της φράσης αυτής...», τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, εξηγώντας ότι ήταν μέρος ενός μεγαλύτερου κειμένου, απομονώθηκε καιάλλαξε τελείως το νόημά της...



 
Ο Πέτρος Τατσόπουλος είπε πως η ιστορία αυτή με τις δηλώσεις του περί ομοφυλoφίλων, πάει πίσω ενάμιση χρόνο, «στο 1821 και στο αστείο που έγραψε στο facebook κάποιος ότι ο Κολοκοτρώνης ήταν gay. Αυτό αποδόθηκε σε μένα και το σκεπτικό που ακολούθησε ήταν ...το είπε επειδή κι αυτός ήταν gay».


Για την απάντησή του στη Χρυσή Αυγή ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κοιμήθηκα ομοφυλόφιλος για την Χρυσή Αυγή και ξύπνησα ομοφοβικός για τους συντρόφους μου! Θα ήτανκαμάρι μου να ήμουν αδερφή! Δεν είμαι όμως! Αν πριν μερικά χρόνια έλεγες "το ξέρει και η κουτσή Μαρία", δεν θα σε εγκαλούσαν την άλλη μέραούτε οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα, ούτε όλες οι Μαρίες του κόσμου. Δεν θαπρολάβαινα να πηδήξω τη μισή Αθήνα ούτε αν πήγαινα με την ταχύτητα του φωτός!»
Επίκαιρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: