Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Η διάλυση το ΠΑΣΟΚ... συνεχίζεται! (Βίντεο)

Το ΠΑΣΟΚ αφού έκανε την βρώμικη δουλειά πάει σε αυτοδιάλυση κάτι που βλέπουμε και το βίντεο που παραθέτουμε. 
Επιβεβαιώνετε απόλυτα ο δημοσιογράφος Γ. Δελαστίκ που πριν μερικές μέρες έγραφε:
"Προ τριών ετών το ΠΑΣΟΚ είχε πάρει 3.000.000 ψήφους και φέτος τον Ιούνιο του απέμειναν 750.000 – έχασε… 2.250.000 ψηφοφόρους. 
Η καθοριστική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση και του νέου πακέτου μνημονιακών μέτρων οικονομικής εξόντωσης των Ελλήνων και εξανδραποδισμού της Ελλάδας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία σοβαρότατη και ολέθρια πολιτική πράξη του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Η καθοριστική συμβολή του ΠΑΣΟΚ στην ψήφιση και...
του νέου πακέτου μνημονιακών μέτρων οικονομικής εξόντωσης των Ελλήνων και εξανδραποδισμού της Ελλάδας θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τελευταία σοβαρότατη και ολέθρια πολιτική πράξη του κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου. 
Τρία μόλις χρόνια έχουν περάσει από τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου του 2009, όταν ο ελληνικός λαός έδωσε στον Γιώργο Παπανδρέου τρία εκατομμύρια ψήφους, το 44%.

Η άθλια μνημονιακή πολιτική που αυτός ακολούθησε, όπως και ο διάδοχός του Βαγγέλης Βενιζέλος, οδήγησαν στην απώλεια των… τριών τετάρτων (!) της εκλογικής του απήχησης: από τα 3.012.542 ψηφοφόρους του έφυγαν σχεδόν… δυόμισι εκατομμύρια και του απέμειναν στις εκλογές του Ιουνίου 755.832 ψηφοφόροι!


Σήμερα είναι ζήτημα αν του έχουν απομείνει 500.000 – και αυτοί συνεχίζουν να διαρρέουν προς όλες τις κατευθύνσεις¨
.


Δεν υπάρχουν σχόλια: