Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Τριγμοί στην ΔΗΜΑΡ από την στάση Ρουπακιώτη και επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ

...μετά τις δηλώσεις Ρουπακιώτη!

Την άποψη ότι θα πρέπει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, να ξεκαθαρίσει τη θέση του, μετά από τις τελευταίες του δηλώσεις, εξέφρασε ο στενός συνεργάτης του Φώτη Κουβέλη, Γιάννης Κακουλίδης στον Real fm.
«Εμείς τον θέλουμε, στην κυβέρνηση, αλλά θα πρέπει να το ξεκαθαρίσει και ο ίδιος», ανέφερε ο κ. Κακουλίδης.
Ο κ. Κακουλίδης, υπογράμμισε επίσης, ότι τα μέτρα ήταν «η τελευταία και μοναδική λύση, αφού δεν υπάρχει καμία άλλη πειστική πρόταση, που να μην οδηγεί σε αντίστοιχα με αυτά των μέτρων, αποτελέσματα»...


Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει ο Φώτης Κουβέλης,

σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής.
«Ενοχλείται από την αντοχή της ΔΗΜΑΡ. Είχε την ψευδαίσθηση ότι αναλαμβάνοντας κυβερνητικές ευθύνες και υποχρεώσεις θα εξοστρακιζόταν από τον χώρο της Αριστεράς και θα άφηνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο κυρίαρχο. Αυτό δεν συνέβη.
 Η ΔΗΜΑΡ αντέχει και η συγκρότηση του χώρου του δημοκρατικού σοσιαλισμού είναι μπροστά μας. Αυτό ακριβώς είναι που δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ» λέει χαρακτηριστικά.
Για το αν θα υπάρξει συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση απαντά ότι «δεν μας απασχολεί αυτή την ώρα τέτοιο ενδεχόμενο».

Τέλος, στέλνει μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του λέγοντας ότι γίνονται σεβαστές οι μειοψηφικές απόψεις, αλλά «αξιώνουμε σεβασμό στη συλλογικότητα του κόμματος. Άλλο το δικαίωμα στην προσωπική άποψη και άλλο η συστηματική συμπεριφορά υπονόμευσης της συλλογικότητας του κόμματος, την οποία ο καθένας πρέπει να σέβεται και σύμφωνα με αυτή να καθορίζει τη στάση του.»



Δεν υπάρχουν σχόλια: