Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Ξαναχτυπά ο Αλαβάνος με πρόταση για έξοδο από την Ευρωζώνη

Την άποψη ότι Ελλάδα χρειάζεται ένα ανατιμημένο νόμισμα, 

το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το δρόμο της ανάπτυξης εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος

Τάσσεται υπέρ της εξόδου από την Ευρωζώνη.  

Την άποψη ότι  η Ελλάδα χρειάζεται ένα ανατιμημένο νόμισμα, το οποίο θα της δώσει τη δυνατότητα να ακολουθήσει το δρόμο της ανάπτυξης εξέφρασε ο Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος τάχθηκε υπέρ της εξόδου της χώρας μας από την Ευρωζώνη...


«Έχουμε ένα νόμισμα που δεν εχει σχέση με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της Ελλάδας» δήλωσε ο κ. Αλαβάνος στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ
Υπογράμμισε μάλιστα πως ένα νέο νόμισμα θα μπορούσε να βοηθήσει την αγροτική οικονομία, τον τουρισμό, τα μαγαζιά, σημειώνοντας πως η έξοδος από την ύφεση είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο κ. Αλαβάνος πρόσθεσε πως «όλες οι χώρες έχουν σχέδιο β για την αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ, εκτός από την Ελλάδα», ενώ όπως πιστεύει ο ίδιος η Ελλάδα δεν θα κάνει βήματα προόδου αν παραμείνει στην Ευρωζωνη.


Πηγή:Voria
\parapolitika.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικό επιχείρημα έδωσε ο Αλέκος. Αν είχαμε δραχμή δεν θα ερχόντουσαν τόσοι μετανάστες!!! Μπράβο απύθμενη πολιτική σκέψη. Να προσθέσω εγώ κύριε Αλαβάνο αν είχαμε ριάλια δεν θα ερχόταν ούτε ένας. Οσο πιο υποβαθμισμένο το εθνικό νόμισμα τόσο λιγότεροι μετανάστες ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΕΚΟοοοοοοοοοοοοοοοοο!