Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

Δραματική προειδοποίηση Σαμαρά: Έρχεται καταστροφή αν δεν περάσουν τα μέτρα


Αποφάσεις που θα αλλάξουν την πορεία της χώρας και θα ανατρέψουν εκ νέου τα μέχρι στιγμής δεδομένα των Ελλήνων καλείτε να πάρει η κυβέρνηση και οι βουλευτές αυτή την εβδομάδα.
Οι αποσχιστικές τάσεις που εκδηλώνονται στο ΠΑΣΟΚ και η άρνηση της ΔΗΜΑΡ να υπερψηφίσει τις αλλαγές στα εργασιακά διαμορφώνουν ένα άνευ προηγουμένου εκρηκτικό τοπίο, ταυτόχρονα όμως κρίσιμο και καθοριστικό για το μέλλον της χώρας.
Ο πρωθυπουργός...
χθες, από το βήμα της Κ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας, εν είδη διαγγέλματος απεύθυνε δραματική έκκληση προς τους κυβερνητικούς εταίρους προκειμένου να προχωρήσει η συγκυβέρνηση ως έχει μέχρι το τέλος και να μην βάλουν σε κινδύνους τη χώρα. «Χωρίς τα μέτρα έρχεται η καταστροφή» υπογράμμισε ο Αντώνης Σαμαράς, ενώ παράλληλα τόνισε ότι τα μέτρα αυτά θα είναι τα τελευταία και ότι δεν πρόκειται να κοπούν ξανά μισθοί και συντάξεις.
Αντίθετα, πρόσθεσε θα τεθούν σε ισχύ τα ισοδύναμα, ικανοποιώντας το αίτημα της ΔΗΜΑΡ, η οποία φαίνεται ότι τουλάχιστον τον προϋπολογισμό – όπως έδειξαν οι χθεσινές εξελίξεις – θα τον ψηφίσει στηρίζοντας έτσι την κυβέρνηση, αλλά και εξασφαλίζοντας κατά κάποιο τρόπο την παραμονή της στον κυβερνητικό συνασπισμό.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: