Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλος, Κασιδιάρης… Τοίχο - τοίχο κορίτσια…


Εξηγούμαι: έλειπα και μπορεί να έχω χάσει επεισόδια. 
Ακούσατε, όμως, καμία γυναίκα βουλευτή να ενοχλείται από τις δεδηλωμένες επιδόσεις του συναδέλφου της Πέτρου Τατσόπουλου; 
Ακούσατε να γίνεται καμιά κίνηση που, όχι μόνο να τον καταδικάζει, αλλά να ξεκινά τις διαδικασίες για την καθαίρεσή του από το βουλευτικό αξίωμα;
Νομίζω πως όχι. 
Πιθανώς να μοιάζει άκαιρο αλλά σε καμία χώρα του πολιτισμένου κόσμου ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν θα παρέμενε στη θέση του...

Στην Ελλάδα της κρίσης γίνεται ,και μοιάζει καθημερινό να τοποθετούνται οι γυναίκες στη θέση που τους αξίζει, πάντα κατά τον Πέτρο Τατσόπουλο. Ο βουλευτής, άλλωστε, θεώρησε ότι με το επιχείρημα, που τον έκανε πιο διάσημο από τα βιβλία του , απαντούσε στη Χρυσή Αυγή και αποδείκνυε ότι δεν είναι ομοφυλόφιλος ! 
Λες και η πολιτική αντιπαράθεση στην εποχή της μεγαλύτερης μεταπολεμικής κρίσης διεξάγεται με όρους σεξουαλικής προτίμησης.
Αυτό, όμως, είναι το γήπεδο της Χρυσής Αυγής. 
Εκεί ο Ηλίας Κασιδιάρης δείχνει να χρησιμοποιεί, επίσης, το όπλο της σεξουαλικής επιθετικότητας για να απειλήσει τον αστυνομικό με τα πολλά αστέρια στους ώμους που επιχειρεί να τον κατευνάσει. 
Έτοιμος για όλα ο βουλευτής διατείνεται πως μπορεί να τους …καταφέρει όλους. Οι αστυνομικοί τον ακούνε να τους προσβάλει χρησιμοποιώντας δεύτερη φορά …επιχείρημα που προσβάλλει το φύλο τους και σαν να μη συμβαίνει τίποτα συνεχίζουν να προσπαθούν να τον συγκρατήσουν.
Προφανώς στη νέα τάξη πραγμάτων ,με τη Χρυσή Αυγή στο Κοινοβούλιο, οι αστυνομικοί βρίσκονται στη θέση των γυναικών του Τατσόπουλου… Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι επίσης βουλευτής , στο κόμμα του έχει επίσης συναδέλφους γυναίκες. 
Προφανώς ο φασισμός που υπερασπίζεται δεν συγκρίνεται με την ελαφρότητα των επιχειρημάτων του Πέτρου Τατσόπουλου
Εάν όμως κάποιοι, κάποιες ακόμη καλύτερα, ίσως ο πρόεδρος της Βουλής ,είχαν εξαντλήσει την αυστηρότητά τους στον Τατσόπουλο, ο Κασιδιάρης θα ήταν ευκολότερο να απομονωθεί , να οδηγηθεί στο τμήμα για περιύβριση αρχής και ας αφήνονταν ελεύθερος λόγω ασυλίας.
Τώρα, όμως, στον πολτό της κρίσης που οι βρισιές, τα γιαούρτια, η βία και η διάκριση κατά των γυναικών που είναι μάνες, αγαπημένες , σύντροφοι, και όλες αγωνίζονται για να κρατήσουν λίγη από τη ζωή που ονειρεύτηκαν, μοιάζει με πολυτέλεια. 
Και η πολυτέλεια τον καιρό της κρίσης απαγορεύεται. 
Αντιθέτως καλό θα ήταν να προμηθευτούμε όλοι από μια μηχανή του κιμά…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: