Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

«Συντεταγμένη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ» υποστηρίζει ο Κώστας Λαλιώτης

«Συντεταγμένη αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ» 
υποστηρίζει ο Κώστας Λαλιώτης, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι συνομιλητές του, κορυφαία πρώην και νυν στελέχη του ΠΑΣΟΚ που συναντώνται μαζί του.
Ο Πρώην υπουργός φέρεται επίσης να εκτιμά πως οι πραγματικοί κερδισμένοι από τις εξελίξεις είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Αντώνης Σαμαράς. 
«Σε συνθήκες πολιτικής και κοινωνικής πόλωσης οι ενδιάμεσοι έχουν κακή τύχη. Και το ομηρικό περιστέρι να είναι, η… ουρά του θα πιαστεί» φέρεται χαρακτηριστικά να...
αναφέρει.
Όταν, βεβαίως, ερωτάται από τους δημοσιογράφους, ο Κ. Λαλιώτης αρνείται να πει και την παραμικρή λέξη. «Δεν λέω τίποτα. Σαν να μην υπάρχω.» λέει. «Κάνω το σταυρό μου που έχω φύγει τόσα χρόνια» αναφέρει. Συχνά-πυκνά, άλλωστε, κατεβαίνει στο εξοχικό του στα Δολιανά. Τέλειωσε τον τρύγο στα αμπέλια του και τώρα ετοιμάζεται να μαζέψει τις ελιές και τα κάστανα.

Από τα Δολιανά, πάντως, λείπει ο φίλος του Πέτρος Ευθυμίου, που…φοιτά (και αυτός!) στο Χάρβαρντ! «Όσο πιο μακριά μπορείς. Όχι απλώς στη Μασαχουσέτη που έχει τις καταιγίδες, στο Βανκούβερ και ακόμα παραπέρα»-του λέει στο τηλέφωνο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: