Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Κρεμάστε τους ψηλά!!!


«Κάθε πράγμα στον καιρό  του κι ο κολιός τον Αύγουστο», 

λένε στο χωριό μου.
Ο “Αύγουστος” πλησιάζει επικίνδυνα για όλους εκείνους τους «κολιούς» (πολιτικούς, μεσάζοντες, παρατρεχάμενους, μιζαδόρους, «κηπουρούς», υψηλόβαθμους αξιωματούχους, επίορκους υπαλλήλους, κρατικοδίαιτους «επιχειρηματίες»  και απλούς πολίτες), που χώσανε το μακρύ και βρώμικο χέρι τους βαθιά στον κρατικό κορβανά και ενθυλακώσανε παρανόμως και αχρεωστήτως, καραβιές ολόκληρες από το χρήμα του λαού μας.  
Αλλά και για τους άλλους τους «κολιούς»...
επίσης (κολιός και κολιός από το ίδιο βαρέλι λένε), που φορο-διαφεύγανε, εισφορο-διαφεύγανε, φορο-αποφεύγανε και φορο-κλέβανε συστηματικά τον λαό μας και βγάλανε τις μαούνες με τα «μαύρα», εν κρυπτώ και παραβύστω, στους παράδεισους των Καϋμάν και των Τζέρσεϋ.   
Όλοι αυτοί που «μαζί τα φάγανε» ήρθε η ώρα να πληρώσουν τα «κερατιάτικα...

Μονάχα, παρακαλώ την κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, όταν έρθει η ώρα αυτή να τους κρεμάσει ψηλά! Κρεμάστε τους ψηλά κύριε Πρωθυπουργέ, όσο ψηλότερα μπορείτε για να τους βλέπουμε καλά. Δέστε τους από τα πόδια με τριχιά και σηκώστε τους ψηλά με τη «μπίγα» της δικαιοσύνης. 
Κρεμάστε τους ανάποδα, και τινάξτε τους καλά (ρωτήστε στο λιμάνι τους «γερανάδες», αυτοί ξέρουν). Τινάξτε τους με δύναμη, τινάξτε τους ανελέητα, χτυπήστε τους σαν χταπόδια στα παραπέτα. Και τότε θα δείτε! Θα δείτε έκθαμβοι να ξεκορμίζουν από πάνω τους τα παράνομα πλούτη τους. Θα δούμε όλοι να πέφτουν αβέρτα τα κλεμμένα, από φαρδιές και βαθιές τσέπες, από «μαύρους» λογαριασμούς, από κρυφά σακούλια, από κατάσαρκα ζωσμένα κεμέρια, από κολότσεπες και μυστικά τσεπάκια, από βόρεια και νότια προάστια, από Μύκονο, Σαντορίνη και Αράχωβα, από Λόντρες, Παρίσια και Σαμονιά αλλά και από στόματα που δεν τα καλοκατάπιαν ακόμη και από στομάχια που δεν πρόλαβαν να τα χωνέψουν.
Βροχηδόν θα πέσουν μετρητά, ομόλογα, μετοχές, επιταγές, γραμμάτια, τερατώδεις αδήλωτοι μισθοί, απίστευτα «κατάμαυρα» μπόνους και ανομολόγητες παράνομες μίζες. 
Μεζονέτες, τσερόκι, μπέμπες, αστραφτερές μερσεντές και γυαλιστερά κότερα, πισίνες και μπάρμπεκιου, αυτοκρατορικές βίλες και χλιδάτα εξοχικά, μικρόσωμες φιλιππινέζες και ατσαλάκωτοι σωφέρ, επίφοβοι σεκιουριτάδες και κομψευάμενοι dogwalkers, διαμάντια, ρουμπίνια και μαργαριτάρια με τη σέσουλα, σαμπάνιες «ντομ περινιόν» με τις κάσες, αστακοί και καραβίδες με τα κασόνια, «σίβας» και «μπλε γιαννάκηδες» με τις δωδεκάδες, γαρύφαλλα και γαρδένιες για να στολίσεις δέκα εκατομμύρια επιτάφιους και βουνά ολάκερα από πούρα Αβάνας, θα γεμίσουν τον τόπο κάτωθέ τους να τα μαζεύουμε με τις μπουλντόζες για σαράντα τέρμινα και τελειωμό να μην έχουν.
Βάλτε μετά στους σωρούς, μερικές δεκάδες τζιμάνια από το ΣΔΟΕ να ξεσκαρτάρουν το υλικό και να «σπρώξουν» ακίνητα και κινητά μεγάλης αξίας στην αγορά του «αλ χαλίλι» να βγάλουμε την γκανιότα, τσεπώστε τα μετρητά για λογαριασμό του πόπολου, στείλτε τους κακόμοιρους υπηρέτες, στις χώρες τους όσους είναι αλλοδαποί, σε καμιά δουλειά της προκοπής όσους είναι Έλληνες και θάψτε για πάντα τα βρώμικα βουνά με τα αναλώσιμα. 
Κι αφού τους τινάξετε καλά – καλά να μην υπάρχει τίποτε άλλο να πέσει από πάνω τους, στήστε τους στον πάγκο του Κατή για τα αποδέλοιπα. Να ξεβρομίσει επιτέλους ο τόπος, να ανασάνουμε ξανά όλοι και να σκεφτούν στο μέλλον οι επίδοξοι κλεφτοκοτάδες καλά, αν θα πλησιάσουν και πάλι ως μοχθηρές αλεπούδες  το κρατικό «κοτέτσι» ή θα μπούνε ήσυχα μέσα να παριστάνουν οι ίδιοι τις «κότες».
Γράψαμε χθες για τις σημερινές αποκαλύψεις των εφημερίδων για βουλευτές και πολιτικούς. Και οι πληροφορίες μας λένε ότι αυτήν την εβδομάδα έρχονται κι άλλες πολύ σοβαρότερες
Τώρα είναι λοιπόν που μπορεί να παίξει τον κορυφαίο του ρόλο ο Αντώνης Σαμαράς. 
Ένας πολιτικός που ήταν για περισσότερα από 15 χρόνια στην πολιτική έρημο και που δε συμμετείχε σ’ αυτό που λέγεται «πάρτι με τα λεφτά των άλλων». 
Ο ρόλος του αδιάφθορου εγγυητή της πολιτικής ομαλότητας της χώρας και ταυτόχρονα του εγγυητή της δικαστικής δίωξης και κολασμού των διεφθαρμένων πολιτικών είναι δικός του και του ανήκει δικαιωματικά.
Akenaton   

Δεν υπάρχουν σχόλια: