Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Μήνυμα προς Σμπώκο ο «θάνατος» του Καμπούρογλου … για να μη μιλήσει!

Ο «θάνατος» του Καμπούρογλου είναι η τρίτη αιματοβαμένη σκοτεινή υπόθεση που σχετίζεται με τους ρωσικούς ...TOR-M1 

(ρώσικα αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα μικρού βεληνεκούς).
Ένα σκάνδαλο που μας ταλαιπωρεί σχεδόν 15 χρόνια!
Κανένας δεν έχει πειστεί για τον «θάνατο» του Καμπούρογλου στην Τζακάρτα. Έτσι απλά! Το μυαλό όλων πάει στους TOR-M1 και στις μίζες.
Στην υπόθεση με τα TOR-M1 και τις μίζες που συνδέονται με αυτά, ενέχονται άλλες δύο δολοφονίες, μυστικές υπηρεσίες, πολλές off shore, βαριές απειλές, εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια και...
σύμφωνα με καταγγελίες του πρώην βουλευτή της ΝΔ Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου στη Βουλή … «ουδέποτε καταβλήθηκε στη χώρα μας ούτε ένα δολάριο από τα αντισταθμιστικά οφέλη, ύψους 73 εκατ. δολαρίων » [20-10-2003].
Όλα αυτά «ξεκίνησαν» επί υπουργίας Άκη Τσοχατζόπουλου με γενικό διευθυντή εξοπλισμών τον Γιάννη Σμπώκο.
Στην υπόθεση αυτή μπλεγμένος ήταν και ο επιχειρηματίας Βλάσσης Καμπούρογλου (είχε κατηγορηθεί από τον ξάδελφο του Άκη Τσοχατζόπουλου, Νίκο Ζήγρα για ανάμειξη στις μίζες του πρώην υπουργού από την προμήθεια των ρωσικών οπλικών συστημάτων), του οποίου το σπίτι βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω από το σπίτι του Σμπώκου.
Η βίλα του Σμπώκου στην Κηφισιά επί της οδού Καραϊσκάκη 70 και του Καμπούρογλου λίγο πιο κάτω στον αριθμό 97 …
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Εξεταστική για τα εξοπλιστικά, με πρόεδρο τον Γ. Τραγάκη, εκλήθη να καταθέσει ο Καμπούρογλου, που ήταν νομικός εκπρόσωπος της εμπλεκόμενης εταιρείας Drumilam (εταιρεία «Αντισταθμιστικών Ωφελημάτων», που ιδρύθηκε το 1998, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την αγορά των TOR-M1), ενώ δεν εκλήθη το πραγματικό αφεντικό της εταιρείας και βασικός εμπλεκόμενος, ο Σύριος Φουάντ Αλ Ζαγιάντ, επονομαζόμενος και "Χοντρός", αναμεμειγμένος και σε σκάνδαλο χρηματισμού Αμερικανού πολιτικού! Στην Ελλάδα θα κώλωνε;  

Συμπέρασμα     .....    

Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε όλη αυτή την πολύ σκοτεινή υπόθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: