Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αλέξη, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς! Νέα γκάφα ολκής στην Γερμανία... "δίνοντας τους ανύπαρκτα επιχειρήματα"!


Η φράση του που εξαγρίωσε τους Έλληνες και έδωσε επιχειρήματα στους Γερμανούς, επιβεβαιώνοντας τους!  


Εμείς, μαζί με το 80% όσων γράφουν στο διαδίκτυο, κάνουμε εδώ και δυο χρόνια καθημερινό αγώνα λέγοντας ότι ... δεν μας χαρίζουν τίποτα οι γερμανοί φορολογούμενοι, αντίθετα ότι η Γερμανία και οι υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης, είναι αυτές που βγαίνουν κερδισμένες από τις συναλλαγές τους  με  την Ελλάδα με πολλά δις ευρώ, λόγω μνημονίου, και αυτός πάει και τους λέει ακριβώς τα αντίθετα ( προς όφελος της Γερμανίας και των λοιπών χωρών που συμμετέχουν στον Μηχανισμό Στήριξης - EFSF ).
Οι διπλωματικές σχέσεις θέλουν εμπειρία. 
Αν δεν έχεις εμπειρία θέλουν προσοχή...

Δυστυχώς για την Ελλάδα τίποτα από τα δύο δεν είχε ο Τσίπρας στο πρόσφατο ταξίδι του στην Γερμανία και έδωσε την καλύτερη λαβή στους "φίλους μας" να έχουν να λένε για κανα χρόνο.
"Για όνομα του Θεού, πόσο ακόμα ο Γερμανός φορολογούμενος θα ρίχνει χρήματα σ' ένα βαρέλι χωρίς πάτο;" 
αναρωτήθηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, αναπαράγοντας έναν μύθο που έχουν κάνει... καραμέλα οι Γερμανοί πολιτικοί , διαλύοντας μας και ασκώντας μας ασφυκτικές πιέσεις με το... πρόσχημα ότι τους πιέζει ο Γερμανικός λαός.
Το επιχείρημα αυτό μάλιστα το έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές και η ίδια η Μέρκελ. 
Αλέξη, καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς, γιατί το πρόβλημα μας τώρα είναι οι Έλληνες και όχι οι Γερμανοί φορολογούμενοι και η αναφορά σου αυτή (παραδέξου το...) ήταν μια γκάφα ολκής...


Διαβάστε το άρθρο με τα σχόλια του και στο Olympia!

Δεν υπάρχουν σχόλια: